rowenta silence force

KalenderMesrepim

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1.168
288
688
aslında makinamdan çok mennundum..galıba ben kendı kendıme nazar değdirdim.. yinede cok yazık alalı daha 2.5 yıl oldu garantısı 2 yılda doldu tabıı kı ve de bıraz once motoru yandı . Dışarıdan bakınca yepyenı duruyor ama motor mahfoldu benden mı kaynaklanıyor bılmıyorum ama herkes 10 yıl kullanır aldıgı supurgeyı bnımkısı 2,5 yılda bozuldu hemde dünya para vermiştik yazık değilmi ama ..süpürgeden yana şansım yok zaten ılk supurgem elımde yandı..kayınvalıdemınkısı elımde yandı ..arkadasımınkı oyle sımdıde bu ..
kocamda koşa koşa arnica bora almaya gitti..hadi bakalım...

canim ben de rowenta silence force aldim 2100 watt ama halida hic kaymiyor cok zorlaniyorum. guclu oldugu icin dedi aldigim yer ama beni cok yoruyor. sende de ayni sorunlar oluyor muydu. cok uzgunum buyuk bir hevesle almistim hayal kirikligina ugradim

anladım cnm benımkıde normalde kalkmıyordu ama ben ucgen uclu baslıgını hıc kullanmadım..cunku o baslık hıcde kullanıslı degıl..hep parke baslıgını kullanıyordum vede kolundan ayarlıyordum cekıs gucunu problem olmuyordu..

yengemlerin 2 kere süpürgesinin motoru yanmıştı
sorunu annem kavramıştı
soğuk odadan getirip birden açınca süpürgeyi motor fazla dayanmıyor

o olaylardan sonra annem süpürgeyi sıcak odaya getirip en az 1 saat bekletiyordu öyle çalıştırıyordu
şimdi kaloriferrli evde olmama rağmen yine de ben ya sıcak odaya önceden getirip koyuyorum süpürgeyi ya da sıcak olan koridorumda bekliyors süpürgem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…