RUACCUTANE ve HAMİLELİK

mutsuzlarkralicesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
39
16
3
Arkadaslar merhaba , ben evliyim ve daha yeni roacutana basladim dogum kontrol hapiyla birlikte; 6 ay boyunca her ikisinide kullanacam . ve tedavi bittikten bi kac ay sonrada hamile kalmak istiyorum ama bu ilac dollenmeyide etkiliyor diye biliyorum . Yani kisirliga yol aciyor deniliyor. Sorum su : bu ilaci kullanip btirdikten kisa sure sonra hamile kalanlar oldu mu ? olduysa her hangi bir sorunla karsilastimi ? yardim lutfen

En az 6 ay hamile kalmaman gerekio bu ilacın en büyük etkisi vucuttan temzlnmesi lazım hamilelik için doktor ozellikle söylüyor hamile kalmaman lazm die ben 3 kere kullandm kısır falanda yapmıyor merk etme ama ilacın bittikten snr 6 ay bekle yengem ilaçtan 8 ay snr hamile kaldı ve gayet sağlıklı bebeği

Bebek düşünüyorsan hemen birak yoksa tedavi olcan en az 3-6ay arasi ,sonra biraktiktan sonra en az 6 ay beklemen gerekecek 1 yil sonra bebek çalişmalarina başlaman gerekecek ..o ilaci ben de kullandim doktor da bana 6ay- 1 yil korun demişti

Aynalara küstüm bu şekildedr yaşım gelmiş geçiyor hala sivilceyle uğraşıyorum eşimde bir ara şakayla karışık bir kelime söylemişti oturdu içime daha sevmemeye başladım cildimi çocukta çok istiyorum en fazla 6-7 ay diyorum 1 sene of çok iyi düşünmem lazım

seni okadar iyi anlıyorum ki.. ben de geçmek bilmeyen sivilcelerimden çok çektim. iki kere raoccutane tedavisi gördüm. çok şükür kurtuldum. tedaviye başladıysan sakın bırakma çünkü başka türlü geçmez bu illet bilirim. tedaviden sonra 6 ay geçsin başlarsınız çalışmalara.. hamilelikte zaten bir çok şeyle uğraşılıyor. bi de sivilce dert olmasın başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…