rubella ve cmv

ErvaFatmammm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
11
1
1
kizlar ben suan 23 haftalik gebeyim bebegimde bastan beri bir suru sorun gozuktu ilk dusuk riski vardi sonra idtar kesesi buyumustu taa bobreklere kadar uzaniyordu omurgasinda sorinlar vardi prof. doc. doktorlarda gordu gebeligi sonlandirmak istediler.Sonra araya bayram tatili girdi mucizevi bir sekilde hersey duzelmisti.trizomi olmasindan suphelenildi aminiyosentez yaptirdim temiz geldi radyolajide detayli ultrasonda kalbinde problem olabilecegi gozukuyordu.rubella igm 0.816 rubella negatif igG 12.6 pozitif cmv 8.19 pozitif cikti ultrasonda da bebegin tum vucudunun su topladigini kalbin 4 odaciginin tamaminin gorunmesi gerekirken bir kisminin gorunmedigini kalp yetmezligi var denildi ne yapacagimi bilmiyorum hatta belki de onceden idrar kesesi duzeldi sandik ama duzelmedi patladi sivi vucuduna yayildi simdi de denildi doktor iki secenek sundu ya simdi kalbini durdurup dusuk yaptirmayi ya da olmasini bekleyip sezeryan olmayi dogmasina ihtimal bile vermiyorlar boyle bir durunla karsilasan oldu mu yardim edin k.bakmayin uzumca anlattim ama.

allah yardimcin olsun canm benm benim konuyla alakali bilgim yok ama konun yukarda kalsin gorsunler die yorum yaptim allahim hayirlisini nasip etsin

Canım büyük sıkıntılar atlarmışssın ama Allahım hayırlısını verir her konuda... Şimdi böylesine bir durumda ne denir nasıl yol gösterilir bilemiyorum.. Ama nerdesin hangi ildesin bilmem de ankarada perinatalog Prof Dr acar koç var.. Kendi adıma onun verdiği kararı ben uygulardım.. Sadece bunu söyleyebilirim canım... ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Geçmiş olsun Can'ım, Rabbim sağlıkla kucağına slmayı nasip etsin bu rubella testleri başlarda yapılıyor. Ona göre ilaçta veriyorlar diye biliyorum, hayırlısı olsun sizin için kolay değil. Umut kesilmez. Dualarım sizinle

Geçmiş olsun canm kaç haftalik bebegin?
Hakkında hayirlisini iste üzme kendini

Bana sorarsan sen günahina girme yavrunun alıcak nefesi yoksa zaten yaşamaz ama sen kendin buna karar verirsen ömür boyu vebalinden kurtulamazsın

Bu konuda bilgim yok ama Rabbim yabruna sifa versin.insAllah saglicakla al kucagina

Pardon canm 23 haftalik demişsin.amiyosentez en dogru sonucu vermiyomu zaten temiz cıktı diyosun buna rağmen neden dr lar ihtimal vermiyolar ben bunu anlayamadım??

erzincandayim burada ozel devlet arastirma tum hastane ve doktorlara gittim o da yetmedi erzurum a gittim hepsinin soyledigi ayni

24 haftalik gebeyim.Aynen bende senin gibi dusundum gunahina girmeyim veren de alanda Allah u teala ona teslim olmak lazim diye ama bir de soyle bir durum var bu virusun vucuda girdigi kisilerde yani dogsa bile mutlaka bir sorun oluyirmus ornegin zeka geriligi dalaginda veya cigerlerinde farklilik korluk motor gelisiminde gerilik vs

o aminiyosentez icin ve kotu durumda heyet raporu alabililmem icin gonderdi cunku erzincanda yok aminiyosentezi ozel yapiyor sadece onuda beceremediler 5-6 defa denedikleri halde ilk dogumuda orada yapmistim

o aminiyosentez icin ve kotu durumda heyet raporu alabililmem icin gonderdi cunku erzincanda yok aminiyosentezi ozel yapiyor sadece onuda beceremediler 5-6 defa denedikleri halde ilk dogumuda orada yapmistim
Anladim canim pasayla uzun zaman çalıştim ben halada görüsürum en dogru yönlendirmeyi yapar diye düsünüyorm hayırlısı olsun hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…