- 28 Ekim 2016
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi ErvaFatmammm
kizlar ben suan 23 haftalik gebeyim bebegimde bastan beri bir suru sorun gozuktu ilk dusuk riski vardi sonra idtar kesesi buyumustu taa bobreklere kadar uzaniyordu omurgasinda sorinlar vardi prof. doc. doktorlarda gordu gebeligi sonlandirmak istediler.Sonra araya bayram tatili girdi mucizevi bir sekilde hersey duzelmisti.trizomi olmasindan suphelenildi aminiyosentez yaptirdim temiz geldi radyolajide detayli ultrasonda kalbinde problem olabilecegi gozukuyordu.rubella igm 0.816 rubella negatif igG 12.6 pozitif cmv 8.19 pozitif cikti ultrasonda da bebegin tum vucudunun su topladigini kalbin 4 odaciginin tamaminin gorunmesi gerekirken bir kisminin gorunmedigini kalp yetmezligi var denildi ne yapacagimi bilmiyorum hatta belki de onceden idrar kesesi duzeldi sandik ama duzelmedi patladi sivi vucuduna yayildi simdi de denildi doktor iki secenek sundu ya simdi kalbini durdurup dusuk yaptirmayi ya da olmasini bekleyip sezeryan olmayi dogmasina ihtimal bile vermiyorlar boyle bir durunla karsilasan oldu mu yardim edin k.bakmayin uzumca anlattim ama.