Konunuzu okudum ben de hamileyim 17 . haftanın içindeyim çok şükür bende çıkmadı geçmiş olsun size..bazen doktorlar hep en kötüsünü söylerler biraz da abartırlar ki her türlü şeye hazırlıklı olsunlar diye..bence bunun bir yolu vardır..kalıcı hasar her türlü hastalıktan kaynaklanabilir..siz kötü düşünmeyin iyi şeyler düşünün..
doktor kötü bişey demedii sımdıde n korkmaa dedii ama benim içim rahat degilcok pimpirikliyimm nedense sinirlerim bozukk netten bakıyorum hep negatif yada pozitif degerlerle ılgılı yorumlar var sınır degerlerle ılgılı yorum yok ne yapıcam bilmiorum düşünmekden kafayı yıcemm ne güzell buğün kıpır kıpır görmştüm bebegimi
Bence hiçbir şey olmayacaklütfen bebeğini kaybetmiş gibi konuşmayın..bol bol dua edin..size bir kitap önereyim 9 ay 99 esma diye bir kitap gerçekten Allah'ın 99 ismiyle hamileliğin 9 ayını bağdaştıran bir kitap..manevi olarak insanı rahatlatıyor..iyi şeyler düşünmenize yardımcı oluyor hamilelikle ilgili bir kitap..bu hamileliğin nasıl mucizevi bir durum olduğunu anlıyorsunuz..dediğm gibi bence bir şey olmayacak..
canım bu ıgm ve ıgg yi hatırlarsan gecen 3 hafta once bana da yapmışlardı testte bunlarda vardı.ama suunu merak ettim sana bu değerinin pozitif olduğunu dr mu söyledi birde sen kaçıncı haftandasın
10 haftadayımm hayırr sonucum pozitiff degilllllllllllllllll sadece sınırda ama sınırında sınırında degıl sınırın basladıgı yerde yanı 1.2 ile 1.6 olması sınır arasında oldugnu gösterıyoo benımkıde 1.29 yanı sınırın ılk rakamına yakın o kafamı karıştııryoo bu ne anlma gelıyo geçirmişmiyim geçiricekmiyimm kızamıkçıgı anlamadım
canım sen korkma içini rahat tut bu durumda anladığım kadarıyla kızamıkçığı geçirmemişsin bnde negatif cıkmıstı zaten bildiğim suan zaten sorun olmamalı senin için 10. haftandasın olaki geçirme olasılığın var sana bir ilaç verirler gebelikte kullanılabilecek antibiyotik turu yani korkma telaş yapma canım sınırdasın kotu bi durumda yok canım
allahın verdigini allahım kendiisi alır inşş bebegimi bana bağışlar bana da bısey olmaz gibi gelıyorr ama daha olayın etkısınde oldugumdan sinridremiyorum inşş bi sorun olmaz o kitabıda araştırıcam teşekkür ederim
İnşallah birşey çıkmaz Allah a emanetsiniz. Yalnız hiç belirti vermedi mi bu sizde
inşş gerçekdenn bi sıkıntıı yokturr.. bu sebebden bebegımı kaybetmek istemiyorum çünküüallahım nolur onu benden almasın. belkıde abartıyorumm ama gerçekden içim içiimi yıyo başım çatlıyooo resmen düşünmekden. inşş dediginn gibidir. avidete mi nedir bi test istedii onu verdım bguun haftaya çarşamba cıkacak işte onu beklıcem baska yapıcak bişsey yok malesef vede duaa edicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?