• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rugan Ayakkabılarım

baglacolanki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
1.750
3
0
İstanbul
Selam bayanlar ..
Ykmden çok begenerek rugan babet aldım ama bi türlü giyemiyorum..:19: her giydiğimde çoraplarım simsiyah oluyo haliyle rahatsız oluyorum..:5: Bikaç kere giydikten sonra götürdüm ama bunun normal oldugunu zamanla geçiceğini söylediler.. tabiki geçmedi:47::47: çok sevmeme rağmen kullanamıyorum .. aynı sorunla karşılaşanlar oldu mu ?:26: ve nasıl geçebilir ?:59:

uzun bır sure yanı defalarca gıyeceksın corapların da boyalanacak ve o boya lekelerı cıkmayacak ... bı muddeet sonra gecıyor.. defalarca yasadım.. ayakkabısına gore degısıyor bu sure..

Ayakkabının iç kısmı boyuyorsa nemli bir bezle içini bir güzel silebilirsin.Bezi ters düz edip silmeye devam et ta ki boya gelmeyinceye kadar.Ama rugan kısımları boyuyorsa bu yöntem bir sorun yaratırmı bilemedim:S

Benim süet sandaletlerim vardı ve her giydiğimde ayaklarımın altı simsiyah boya oluyordu.tabanını ve bantlarının iç kısmını bezle iyice sildikten sonra boya vermiyor.

Her giydiğin çorabı boyayarak,fazla boyayı atması işlemini hızlandırıyoruz sadece:)

bnde yaşadım bu tip sorunlar ama bu kadar uzun sürmesi anormal gibi geldi bana. benim bi iki giydikten sonra geçmişti:26:

:44::44:

boyuyan yerlerine şeffaf oje sürebilirsiniz

Teşekkür ederim .. mutlaka denicem.. topuk ve burun kısmında:27:

Ayakkabının iç kısmı boyuyorsa nemli bir bezle içini bir güzel silebilirsin.Bezi ters düz edip silmeye devam et ta ki boya gelmeyinceye kadar.Ama rugan kısımları boyuyorsa bu yöntem bir sorun yaratırmı bilemedim:S

Benim süet sandaletlerim vardı ve her giydiğimde ayaklarımın altı simsiyah boya oluyordu.tabanını ve bantlarının iç kısmını bezle iyice sildikten sonra boya vermiyor.

Her giydiğin çorabı boyayarak,fazla boyayı atması işlemini hızlandırıyoruz sadece:)

ozaman önce silip sonra şeffaf oje sürücem.. teşekkür ederim hanımlar:91::71:

Back
X