Ruh arma Seans

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
şimdi arkadaşlar oyunu anlatıyorum. üstteki soruyor ne sormak istiyorsa misal:

eyyy ruhhhhhh söyle bana kocam beni aldatıyor mu?

aşağıdaki üyede cevap veriyor aldatıyor hemde komşunla vs. gibi cevap veriyor, sonra o üye de alttaki üyeye soruyor eyy ruh diye.
ok yerimseniben
anlaşıldıysa başlayalım.

eyyyy ruhh söyle evlenince kocem beni çok sevcek mi? :asigim:

sen büyük bi aşkla evlenmişsin ve kocan deliler gibi aşık sana

eyy ruhhh evleneceğim kişinin adı ne

evlenecegınn kısınınnn ısmııııı burak ( ne alaka attımm .)

eyyy ruhhh sence mezun olucam mıı :)))

evet :delphin: :roflol:

ey ruh bu patrronumun ters olduğunu görecek miyim?

Hemide türkiye birincisi olaraktan :Saruboceq: dedıydı dersin

ey ruuuhh evlenene kadar evımın tadılatı bıtıp kendı evıme gelın gıdebılcem mi? :1no2:

bitecek bitecek sen hiç canını sıkma ben bitecek dediysem biter tamamamı bacım:)))

ey ruh söle benim bebeğim ne zaman olacak bide kızmı olacak erkekmi onuda deyiver ruh kardeş:))))

Ay inşallah kayınvalıde evını bırakıp kızına yerleşmeye razı ama olsun.ben kendı evımı ıstıyom :dilcikar:

Bebişin en kısa zamanda olucak,beklemedıgın bı anda.hem kız adıda zeynep olucak.içimden öyle gectı şincik kaydirigubbakcemile3

Ey ruuhh söyle bana şilede bi iş sahıbı olabılcemmi,görücemmi emeklilik günlerimi? benneyaptımki

Çok güzel bi iş sahibi olcaksın tatlım ve Allahın izniyle göreceksin emeklilik günlerini -tatlicadiarzu-

ey ruh söyle bana bu yaz düğünüm olcakmı :delphin:

Son düzenleme:
evet.............))
ey ruuuuuuuh benim neyim olacak sen söyle ben ne sorayım bilemedim deeeeeeeee..))

sen ne istersen o olucak sen hiç merak etme dile benden ne dilersen yerimseniben
ey ruh ist taşınmak istemiyom taşıncazmı? sen onu söle :a015:

lafi agzimdan aldin kiz tasinacan tabii tüm hayallerin gercek olacak istanbulda yeni bi hayata baslican

eyyy ruh söyle bana borclardan kurtulabilecekmiyim acaba???

Ah be güzelim ah be yavrum bu griz ortaminda borctan bizlar ruhlar bile kurtulamadik sen nasil kurtulacan....benneyaptımki

Ey ruhummmmmm söyle bana birgün meshur olacakmiyim acep:delphin:

Rabbim er-rezzak olan ismiyle rızkınızı artıracak ve inşallah borçlardan kurtulacaksın kuzuuuuuuuuuuummm
peki ruh kardeş de bakem bana benimde bi evim olacak mı bak tumturaklı at haa getirme beni yanına:))))))))))))))

evettt seninde evin olacak veeeeeeeee veeeeeee
işte o an gelecekkk üçüncü bebek dünyaya gelecek sonra ardından birde ikiz çocuğun dünyaya gelecek 5 çocuk annesiii

eyy ruhh söyle bana ben muradıma erecekmiyim? yani benim bebeğim olacakmı?

Son düzenleme:
Back
X