- Konu Sahibi cikolatakalp
Nerden başlasam bilmiyorum kısaca anlatmaya çalışayım. Hep çok hassastım üzülünce midem bulanıyor iştahım kapanıyor aşırı etkileniyorum vs.
Çocukluğum kötüydü ailem sorunlu biraz...
Daha önce hastalık takıntım olmuştu uzun süre antidepresan kullandım.
Çok kötü bir ergenlik süreci geçirdim.
Üstüne bir de berbat bir ilişki ve ayrılık yaşadım aldatılmaktan tutun da tuhaf tuhaf yalanlara kadar. Sorgulandım eleştirildim tuzu biberi oldu.
Kafam hep dağınık duygu durumum çok kötü bir gün mutluysam bir hafta depresyon. Çalışamıyorum başarım gittikçe düşüyor. Hiç bir şey yapamıyorum. Psikiyatr a gittim faydası oldu bir dönem şimdi yine gittim ama yok olmuyor.
Psikolog buldum bir ara o bile bana hak verdi acıdı gibi bazı yaşadıklarıma...
Peki ben şimdi ne yapayım... Nasıl düzelir ki gerçekten kötüyüm hiç bir şey yapamıyorum
Çocukluğum kötüydü ailem sorunlu biraz...
Daha önce hastalık takıntım olmuştu uzun süre antidepresan kullandım.
Çok kötü bir ergenlik süreci geçirdim.
Üstüne bir de berbat bir ilişki ve ayrılık yaşadım aldatılmaktan tutun da tuhaf tuhaf yalanlara kadar. Sorgulandım eleştirildim tuzu biberi oldu.
Kafam hep dağınık duygu durumum çok kötü bir gün mutluysam bir hafta depresyon. Çalışamıyorum başarım gittikçe düşüyor. Hiç bir şey yapamıyorum. Psikiyatr a gittim faydası oldu bir dönem şimdi yine gittim ama yok olmuyor.
Psikolog buldum bir ara o bile bana hak verdi acıdı gibi bazı yaşadıklarıma...
Peki ben şimdi ne yapayım... Nasıl düzelir ki gerçekten kötüyüm hiç bir şey yapamıyorum