- Konu Sahibi cikolatakalp
-
Yapamıyorum ki o da gitti artık. Önceden çok azimliydim bıkmadan usanmadan çabalardım ama ne oldu bilmiyorum tüm inancım gitti öyle büyük bir şeyde yaşamadım dünyada neler var ama yapım böyle sanırım sinir oluyorum kendime.Bence ilk olarak psikoloğun bile acıdığı düşüncesini atın kafanızdan. Neler neler var herkesin yaşadığı ve anın tadını çıkarın geçmişi silin.
Yeniden mutlu olmaya çalışın, ayağımıza gelmiyor tabi mutluluk. Biraz çaba ve depresif halden çıkmak istemeye bağlı biraz. Pozitif düşünün..
Bir korkum da bu mesela duygu durumum değiştiğinden kolay insan kaybediyorum yıllar boyu böyle olursa çevremde nasıl birileri kalacak kiTam aynisi demimde hassasligin midene vurmasi bi iyiyken sonra depresife baglaman o tarz seyler senelerdir bendede var ve bende uyku sorunuda var gece uyuyamiyorum sabaha karsi anca cozume gelince bende gittim doktora ilaclar cok sakinlik ve uyku yapti biraktim her seyi akisina biraktim konuya takipteyim
Kendine acımaktan vazgeç bence. Hergün aynaya bakıp, iyiyim mutluyum gibi şeyler söyle. İnanmasanda söyle bi süre sonra dönüşü oluyor.Yapamıyorum ki o da gitti artık. Önceden çok azimliydim bıkmadan usanmadan çabalardım ama ne oldu bilmiyorum tüm inancım gitti öyle büyük bir şeyde yaşamadım dünyada neler var ama yapım böyle sanırım sinir oluyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?