- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 18
- 29
- Konu Sahibi powergirls1
Sabah sabah sinirim zıpladı. Öncelikle konularima yorum yapıp bana yol gösteren herkese çok teşekkür ederim. Beni fazlasıyla aydinlattiniz,hoş sohbetlerimiz de oldu. Ama burada ciddi anlamda ruh hastaları mevcut azınlık da olsalar mevcutlar yani. Ve ben katlanmak istemiyorum. Pençelerini çıkarmışlar saldırmak için bekliyorlar. Benim hayatım ve benim mevzuularim üzerinden, hatta iyi niyetle yazdığım sosyal mesajdan bile ayar vermeye çalışanlar oluyor. Her türlü fikir belirtebilirsin, her türlü elestirebilirsin her şeye okey, ama kimsin de ayar çekiyorsun hayırdır? En tahammül edemediğim insan modeli. Sanal ortam ve anonimsin diye gelip burda ahkâm kesip yargı dagitamazsin ki ortada kavga unsuru bile yokken. Ne kadar saldırgan ne kadar leş bir tutum. İçinizdeki pisliği burada kimseye hak etmediği halde kusmayın. The yargı machine sanırsın kendisinin dört dörtlük hayatı var, hiç hataları yok, her dusundugu doğru, öyle bir saldırıyor sağa sola. Salak salak düşünmeden etmeden yorum yapanlar hariç diğer tüm arkadaşlara tekrar tesekkurler, hoşça kalınız.