• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastası görümce!!!

Angelina1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
103
164
33
Arkadaşlar merhabalar;
Yaklaşık 2,5 yıllık evliyim.32 yaşında bir görümcem var.Evliliğimin ilk gününden beri kendisiyle hiç anlaşamıyoruz.İnanılmaz bir öfke kontrolsüzlüğü var kendisinin.Mesela bir tartışmamızda bana öyle hakaretler etmişti ki inanın söylesem ağzını açık kalır.Eşim ve aileside onla alakalı her problemde bunu kullanıyorlar öfke kontrolsüzlüğü varmış.Eşinden boşanmış psikolojisi bozukmuş felan filan.Eşim ailesene resmen tapan bir erkek.Onlara asla ama asla hayır diyemeyen asla kıramayan sürekli onlarla olmak isteyen her zaman görüşmek isteyen bi eş..Onların tek bir hatasını kabul etmez sürekli her yaptıklarına bir kılıf bulur.Bu gibi sorunlardan dolayı bazen eşimle aram açılıyor.

Mesela daha bir kaç gün önce olan bir olayı anlatmak istiyorum size.Eşim evlendiğimizde mesleğini değiştirdi.Yani farklı bir sektörde çalışıyor şuan.Şuan ki işinden pek memnun değil ama çok büyük sorunlarda yaşamıyor açıkçası işle alakalı.Ama görümcem sürekli eşime iş arıyor sürekli iş değiştirmesi için baskı yapıyor.Bu işsizlik oranının çook yüksek olduğu günümüzde pat diye işten çıkmak çok büyük bir risk.Yani arkadaşlar yemin ederim kendi halimize bırakmıyorlar bizi.Sürekli bir şekilde dahil olmak istiyorlar.Mesafe koymaktan sürekli tartışmaktan çok yoruldum.Eşimi seviyorum ama böyle giderse hiç istemediğim ayrılık gibi şeyler olacak.Oda asla mesafe koyamıyor ailesine.Lütfen bana bir akıl verin.

Zaten ayda bir gidiyormussun, onlarda cok sık gelmiyorsa sana ara diye baski yapmiyorsa esin, daha ne istiyorsun. Esimin yakasini birakmiyorlar dedigin onun ailesi, is bakiyormus gorumcen esinin aklina yatmassa zaten sirf o is bakiyor diye heralde calismayi birakmaz.

Bu erkekler evlenince niye aile delisi oluyor anlamiyorum.bekarken yuzlerine bakmazlar evlenince bi gun ayri kalmazlar.madem bu kadar sevgi pitircigi olacaklar evlenmesinler.eş aileleri de illaki herseyin icinde olacak
Gerçekten o kadar haklısın ki..Evlenince bir gün ayrı kalmak istemiyorlar.

Eş mesafe koymadığı sürece bir halt olmaz anca tartışma çıkar
Asla mesafe koyamıyor.Ne olursa olsun onları haklı görüyor her hatalarına ablasının bana ettiği küfürlere hakaretlere bile bir kılıf uyduruyolar öfke kontrolsüzlüğü var sire ve bu durum artık beni çok çok yıprattı

Asla mesafe koyamıyor.Ne olursa olsun onları haklı görüyor her hatalarına ablasının bana ettiği küfürlere hakaretlere bile bir kılıf uyduruyolar öfke kontrolsüzlüğü var sire ve bu durum artık beni çok çok yıprattı

O zaman sen bir seçenek sunmalısın eşine bu şekilde olmaz tamam görümce böyle olabilir ama eşimin en azından hayatım haklısın terbiyesizlik yaptı kusura bakma diyip ablasını ört bas edip senin gönlünü alması gerekir

Arkadaşlar fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var ailesi konusunun dışında eşimle başka hiç bir problemim olmuyor.Ama bu olaylar beni öyle yıprattı ki inanın iştahım kesildi kalbimde sürekli bir ağrıyla dolaşıyorum.Çok yorgun hissediyorum kendimi.Güzel bir işim var tek tesellim bu oluyor.Çalışırken unutabiliyorum sadece.Ayda bir görüşmemizde bile burnumuzdan getiriyorlar.Annesi babası sürekli laf sokuyor.Eşimin annesi öyle sinsice hareket ediyor ki eşim ne olursa olsun onu haklı buluyor.İnanın kendi haklılığımı bir türlü kanıtlayamıyorum.Ailesine tapıyor resmen.

O zaman sen bir seçenek sunmalısın eşine bu şekilde olmaz tamam görümce böyle olabilir ama eşimin en azından hayatım haklısın terbiyesizlik yaptı kusura bakma diyip ablasını ört bas edip senin gönlünü alması gerekir
Canım inan bana duymak istediğim şey bu.Ama bunu asla yapmıyor.O kadar terbiyesizliğine rağmen hala onu haklı buluyor.Bana bunu dese zaten ortada sorun kalmayacak.Eşim onları savundukça ben onla tartışıyorum.Ve çok yıprattık artık birbirimizi.Bu erkekler hep mi böyle arkadaşlar ? Ailelerine tapan erkeklerden nefret ettim artık.Bu erkekler evlenmemeli

Arkadaşlar fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var ailesi konusunun dışında eşimle başka hiç bir problemim olmuyor.Ama bu olaylar beni öyle yıprattı ki inanın iştahım kesildi kalbimde sürekli bir ağrıyla dolaşıyorum.Çok yorgun hissediyorum kendimi.Güzel bir işim var tek tesellim bu oluyor.Çalışırken unutabiliyorum sadece.Ayda bir görüşmemizde bile burnumuzdan getiriyorlar.Annesi babası sürekli laf sokuyor.Eşimin annesi öyle sinsice hareket ediyor ki eşim ne olursa olsun onu haklı buluyor.İnanın kendi haklılığımı bir türlü kanıtlayamıyorum.Ailesine tapıyor resmen.

Haklısın çıkmak için çabalarsan haklı çıkamazsın zaten sal herşeyi oluruna bırak

Bizim düğün zamanında eşim ailesini haklı gördü bana karşı hep olsun sen karışma modunda onlar haklı modunda takıldı ilk başta kavga ettim daha sonra öğrendim ki ailesine etmediği kalmamış eşimin bağırıp çağırmış siz bunları yaptınız beni rezil ettiniz diye tabi ben bunları başına kalmayı bıraktığımda anlattı

Insanin psikolojisi bozulur ruhen zor zamanlari olur... gorumceniz bunlari yasiyor. Ama o hic suclu degil. Kalkip kadina psikolojik sorun yasama diyemezsiniz.

Sorun sadece esinizin denge saglamamasi, mesafe koymamasi, sizi korumamasi. Cunku kadinin sorunlari sizi ilgilendirmez. Sorunlarinin acisini sizden cikarmasi ilgilendirir iste buna da esinizden yuz buluyorlar.

Canım inan bana duymak istediğim şey bu.Ama bunu asla yapmıyor.O kadar terbiyesizliğine rağmen hala onu haklı buluyor.Bana bunu dese zaten ortada sorun kalmayacak.Eşim onları savundukça ben onla tartışıyorum.Ve çok yıprattık artık birbirimizi.Bu erkekler hep mi böyle arkadaşlar ? Ailelerine tapan erkeklerden nefret ettim artık.Bu erkekler evlenmemeli

Aynen biz de bunu yaşadık ilk başlarda ben çok uğraştım bak bunları yapıyorlar sen görmüyorsun diye o zaman bana duvar örmüştü şimdi bir yılı geçti evliliğim kv ile aram iyi geçti bitti diyorum o kadar stres yaptığıma ağladığıma değmedi hatta geçen eşimle tartıştık ağlayarak kv aradım bıktım artık diye oğluna birsürü laf etti o kızı üzmeyeceksin diye

Arkadaşlar merhabalar;
Yaklaşık 2,5 yıllık evliyim.32 yaşında bir görümcem var.Evliliğimin ilk gününden beri kendisiyle hiç anlaşamıyoruz.İnanılmaz bir öfke kontrolsüzlüğü var kendisinin.Mesela bir tartışmamızda bana öyle hakaretler etmişti ki inanın söylesem ağzını açık kalır.Eşim ve aileside onla alakalı her problemde bunu kullanıyorlar öfke kontrolsüzlüğü varmış.Eşinden boşanmış psikolojisi bozukmuş felan filan.Eşim ailesene resmen tapan bir erkek.Onlara asla ama asla hayır diyemeyen asla kıramayan sürekli onlarla olmak isteyen her zaman görüşmek isteyen bi eş..Onların tek bir hatasını kabul etmez sürekli her yaptıklarına bir kılıf bulur.Bu gibi sorunlardan dolayı bazen eşimle aram açılıyor.

Mesela daha bir kaç gün önce olan bir olayı anlatmak istiyorum size.Eşim evlendiğimizde mesleğini değiştirdi.Yani farklı bir sektörde çalışıyor şuan.Şuan ki işinden pek memnun değil ama çok büyük sorunlarda yaşamıyor açıkçası işle alakalı.Ama görümcem sürekli eşime iş arıyor sürekli iş değiştirmesi için baskı yapıyor.Bu işsizlik oranının çook yüksek olduğu günümüzde pat diye işten çıkmak çok büyük bir risk.Yani arkadaşlar yemin ederim kendi halimize bırakmıyorlar bizi.Sürekli bir şekilde dahil olmak istiyorlar.Mesafe koymaktan sürekli tartışmaktan çok yoruldum.Eşimi seviyorum ama böyle giderse hiç istemediğim ayrılık gibi şeyler olacak.Oda asla mesafe koyamıyor ailesine.Lütfen bana bir akıl verin.

Eşiniz çocuk değil sanırım, işini bırakıp bırakmama kararını da verebilir, şu zamandaki işsizliği siz gördüğünüze göre o da görebilir.
Kardeşi, daha iyi şartlarda olsun diye kadın bakıyordur. Eşiniz rahatsız oluyorsa söylesin.
Ama sizi ilgilendiren bir durum değil bu iş mevzusu.

Bana hakaret eden kimse ile ayda bir de olsa görüşmem.
Siz görüşmeyi tercih etmişsiniz. O da sizin bileceğiniz iş. Kendiniz uzak durun, huzurunuz için eşinize karışmayın.

ooff yine ana kuzusu bir erkek ! cıldırmak üzere olan eşinden soguyan bir kadın..
o modelin bir benzeride bende var canım eşim ailesinin hiç birşeyine toz kondurmaz asla
babası için o benim atam diye konuşur sen düşün artık..
haa ama senn eşinle arasında şöyle bir fark var benim eşim beni kimseye ezdirmez gerektiği yerde lafını söyler
örneğin görümcemle aramız cok kötüydü ve bana haksızlık yapıldı görümcemle konuşmadım 1 yıl oda görüşmedi konuşmadı tavrını koydu hakkımı yedirtmez.
ama senn eşin bu dengeyi kuramamış. bak ailesine düşkünlük ayrı bir mevzu birde her zaman onları haklı görüp sizi susturması arkanızda durmaması onların ağzına bakması cok ayrı bir mevzu sadece ailesine düşkün olsa idare et derdim ama
sizin mevzu çok derin saglam bir rest cekmessende düzelecek gibi durmuyor üzgünüm
görümcem bana hakaret etse yüzüne bakmazdım sen yine iyi tahammül ediyorsun

Eşiniz çocuk değil sanırım, işini bırakıp bırakmama kararını da verebilir, şu zamandaki işsizliği siz gördüğünüze göre o da görebilir.
Kardeşi, daha iyi şartlarda olsun diye kadın bakıyordur. Eşiniz rahatsız oluyorsa söylesin.
Ama sizi ilgilendiren bir durum değil bu iş mevzusu.

Bana hakaret eden kimse ile ayda bir de olsa görüşmem.
Siz görüşmeyi tercih etmişsiniz. O da sizin bileceğiniz iş. Kendiniz uzak durun, huzurunuz için eşinize karışmayın.
Görümcem eşinden boşanmış ve eşimin anne ve babasıyla yaşıyor.Ben onlara gittiğim de oda orda oluyor.İnanın bende asla görüşme taraftarı değilim.Ama ayda bir bile olsa evlerine gittiğim de onunla da iletişim kurmak zorunda kalıyoruz.Bu durum beni de çok rahatsız ediyor.Çünkü onlarda her görüştüğümde bu hakaretler aklıma geliyor.

görümcenin hayatı alt üst olmuş sıra sizinkine mi geliyor bu ne böyle.

Back
X