Ruh Yorgunluğu...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Ah şuraya bir kezde iç açıcı bir şey yazsam,ne güzel olur.Bu arada inşallah iyisinizdir KK'nın güzel kadınları.Ben bedenim de değil ama ruhumda yorgunluk hissediyorum.Ruhtaki yorgunluk öyle bir şey ki insanın hiçbir şey yapası içinden gelmiyor,şöyle sevdiğim biri bana sarılsın saatlerce öyle duralım istiyorum.Kötülükler,kötü insanlar,kötü düşünceler,sevgiden ve merhametten bihaber olanlar bizden uzak olsun ve biz saatlerce öyle sarılalım istiyorum.Hayatımda değiştirmek istediğim şeyler var,listesini bile yaptım ama gelin görün ki onları yapacak ne çabam ne isteğim var.Öylesine yazılı duruyor.Belki biraz sevgi iyileştirir ruhumu ama onu da gösterecek kimse yok.Bilmiyorum daha önceki konumu okuyan var mı?Bir çocuk vardı,buluşacaktık.Yaşadığım yere geldi ama buluşmadık.Beni hiç görmedi,buluşmak isteseydi o kadar gelmişken buluşurdu diyorum ve biz hala wp üzerinden her gün konuşuyoruz.Sürekli ilgi bekleyen biri ama benim gösterdiğim ilgiyi o bana göstermiyor.Her gün konuşuyoruz ama sevgili değiliz.Amacı ne bilmiyorum.Öyle konuşuyoruz ama belki bir kız ona ilgi gösterse okulundan direk beni bırakırmış gibi hissediyorum bazen.Ondan ilgi bekliyorum ama ben soğuk davrandığım zaman o da direk soğuk davranıyor.Sevgiyi farklı yerde arıyorum belki de bilmiyorum.Tek bildiğim insan sevmeye ve sevilmeye muhtaç.Ondan beklediğim ilgiyi görmemek,derslerin istediğim gibi olmaması,biraz aileden gelen sevgisizlik,dostluk kavramının git gide zayıflaması,kendimi bazen gerçekten çok çirkin hissedişim bunlar ruhumu yoruyor işte ve ben artık bu ruh halinden kurtulmak istiyorum.Nereden ve nasıl başlayacağım onu bilmiyorum işte.

Eminim fıstık gibi kızsındır.
Belli eğitimlisin de e be güzel kardeşim ne işin olur böyle ne ideğü belirsiz adamla?
Akar mı kokar mı, batar mı çıkar mı ne olduğu bilinmez.
Bırak bence, sen kendine yatırım yap,oku,kendini geliştir,kurslara katıl,boş vakitlerini doldur.
Allahım hep iyi insanlar karşına çıkarsın inşallah.

Çok teşekkür ederim,Allahım hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın

Kendinizi sevmekle işe başlayın. Başta siz kendinizi sevmezsiniz kim sizi çok sevebilir? Siz kendinizi iyi hissetmezseniz, kendinizi iyileştiremezseniz kimi iyileştirebilirsiniz? Kendi hayatınızı daha güzel hale çeviremezseniz kimin hayatına dokunabilirsiniz?

Mutluluğu başkalarına endekslemediğiniz zaman mutlu olabilirsiniz. Unutmayın hayatta daha iyi ve daha mutlu yapabileceğimiz ilk ve en önemli kişi kendimiziz.

Çok haklısınız,ben işe kendimden başlayacağım.

Gercekten bu devirde dostluk falan kalmadi. Ama neden hic unursamayan biri ile vakit kaybediyorsun
Okuyorsun da gercekten yaninda olacak biri ile birlikte olsan daha rahat edersin gibime geliyor.

Canım önce sen kendini sev değer ver , mesela 2 ay boyunca bi çeşit kış uykusu gibi hep ruhunu besle kitap oku , film izle kendini mutlu et e 2 ayın sonunda bitmiş olsun yorgunluğun çok iyi geliyo...

Ayni ruh halindeyiz ve bu ruh hali cok agir geliyor bazen.

Bu ulkede yasamaktan mutlu degilim. Enteresan bir sekilde insanlardan uzaklasiyorum her gecen gun. Vefasizligima dair aldigim mesajlar girla ama umursamiyorum bile. Eskiden misafire bayilirken simdi eve birilerinin gelmesi rahatsiz ediyor beni. Istedigim tek sey, yalnizlik.

Her seye doymus gibiyim ve hicbir sey keyif vermiyor artik.

Isim de yok. Bunun stresi apayri.

Eee, bir de mevsim kis ve ben mutsuzum.

İnternetten tanışmaya sıcak bakan bir insanım ama kendinizi kaptırmadan arkadaş da kalınacak olsa yüzyüze gelinmeli.
Ya adamın ağzı kokuyorsa, ya kaşı gözü ayrı oynuyorsa gerçekten bağımsız bir şekilde rol yapıyorsa...

İnsan böyle karamsar düşünmeye başlayınca inanın sonu gelmiyor.Arada kendimizi kandırmamız, herşeyin yolunda olduğuna inandırmamız lazım :)

Hayatta en büyük hatalar genelde yoksunluklarımızdan dolayı yapılıyor.Evet,sevmeye ve sevilmeye ihtiyacımız var ama bunları doğru düzgün yaşamaya...Yani hayırlı ve güzel bir sevgi.Ötekisi boşa geçen zaman,acılar,pişmanlıklar.Hatta yanlışlarla muhatap olmaktan çevredeki doğruyu,hayırlı fırsatları görememek...İllaki sevileyim,seveyim,dostum olsun diye tutturmayın.İhtiyacınız olsa da aklı başında bir şekilde bekleyin.Sabır önemli.Bu arada da kendinize yatırım yapın.Zaaflarınızı bulup düzeltebilir,zayıflıklarınızı güçlendirebilir,bol bol kitap okuyup,yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Ruh yorgunluğu için de sosyal medyadan,internetten,boş görüntü,diyalog ve bilgilerden uzak kalmanızı tavsiye ederim.Kendinize düşünebileceğiniz zamanlar oluşturun.Bir kitabı içselleştirerek,sadece ona odaklanarak okumak gibi.Hayatın anlamını keşfetmeye çalışmak gibi.Daha derin yolculuklar.Yüzeysel bir dünya bizi gitgide delirtiyor ama çoğumuz farkında değiliz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…