ruhsal bunalım gibi

Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Ben de kendi kendime çok konuşurum :dondurma: siz taktıkça sizi daha çok çeker. O sebeple dikkat etmeyin. Algınızı oraya yoğunlaştırmayın.

çok sağolun .doktordanda utanıyorum bu durumda gerçi .yani bulundugum halden dolayı ama böyle daha kötüye gidebilir belkide .aklıma bi anda hersey geliyo durduk yere olur olmaz her konuda ,sonra kafamda her konu karışıyo sonra birini konuşurken birini unutuyorum sonrada bunalım geliyo işte.brde millet içinde de konuşmayada başlarsam artık gel gör işi . nyse sağolun tekrar .

Hiç utanmayın o danışmanların işi bu, belki doktora gerek kalmadan psikologla konuşmak iyi gelecek çözülecek sorununuz. Onlar sizi dinlemek için para alıyor, meslekleri böyle. En yakın zamanda gidin. Ayrıca sizi dinlemeyi seven insanlarla konuşun, burada konu açın konuşun konuşmak iyidir. Kendinizi sıkmayın.

Unutkanlık, çok konuşmak durduramadan, kendi kendinizle konuşmanız, yalnızlık bunlar depresyona itiyor sizi.. yardım alın.. meşgul olun.. iyi mutlu eden ne var onlara yönelin.. içinden çıkılmaz hale gelmeden..

bencede mesela şuan bile yorum yazıcam gelen yeni güncelleme görüyorum .tamam gördüm neyse normal insanlarca öyle olması lazım gördün geç .ama bende öyle değil işte sürekli unutma falan diyorum oku diyorum ne yazıldı falan diye merak ediyorum direk ,acele ediyorum falan .bu şekilde örneklemek istedim iç sesimin konuştugu seylerden .

Psikoloğa danışın mutlaka. Eğer bu kadar yalnızsanız kendinize bir uğraş bulun. Ücretsiz kurslara katılın mesela. Hem vakit geçirirsiniz hemde yeni insanlarla tanışırsınız.

birde şöyle bi misal verebilirm ben dışımdan birşey söylüyorum kendi kendime içimdeki ses te aynen diye dvam ediyo .böyle dert düşman başına anlatılacak gb değil .beddua meselesi resmen .nyse hnımlar hepinize tesekkürler güzel yorum ve fikirleriniz adına .sağolasınız .

ama sanırsam ben buraya yazınca buldum sorunumu .unutmamak için ve belki bnm gbi olanlar için yorumlamak isterim .bnm sorunum gevezelik olmuş ve ben kimseyle gevezelik edemesem olayları içimden konuşuyorum galiba .onun gbi bişey .Allah hepimizn derdine devalar verir inşAllah .

yalnızım bir tane arkadasım yok .eşim yok sevgilim yok .evlendim ayrıldm .evlenincede bütün arkadaslrla hatta kuzenlerim le ex es bagımı kesti şimdi kimsem yok annemden başka oda dinlemiyo beni artık .bıktı .hoş hakılıda zaten bn bile beni çekemiyorum artık acilen güzel bi değişim lazım bana .

Size arkadaş gerek :) yalnızlıktan olur bunlar.

Yanliz oldugun icin, kendini cok dinliyorsun, dinledikcede takinti yapiyorsun.. psikiatrist yada psikologa gidersen iyi gelecektir.. birde calismiyorsan surekli evdeysen, sosyal aktivitelere katilmiyorsun gayet normal bu ruh halin.. donem donem herkeste olan seyler..

Back
X