- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
- Konu Sahibi Askihafizhafza
Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Ben de kendi kendime çok konuşurum
siz taktıkça sizi daha çok çeker. O sebeple dikkat etmeyin. Algınızı oraya yoğunlaştırmayın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağolun .doktordanda utanıyorum bu durumda gerçi .yani bulundugum halden dolayı ama böyle daha kötüye gidebilir belkide .aklıma bi anda hersey geliyo durduk yere olur olmaz her konuda ,sonra kafamda her konu karışıyo sonra birini konuşurken birini unutuyorum sonrada bunalım geliyo işte.brde millet içinde de konuşmayada başlarsam artık gel gör işi . nyse sağolun tekrar .
Unutkanlık, çok konuşmak durduramadan, kendi kendinizle konuşmanız, yalnızlık bunlar depresyona itiyor sizi.. yardım alın.. meşgul olun.. iyi mutlu eden ne var onlara yönelin.. içinden çıkılmaz hale gelmeden..
Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Ben de kendi kendime çok konuşurumsiz taktıkça sizi daha çok çeker. O sebeple dikkat etmeyin. Algınızı oraya yoğunlaştırmayın.
yalnızım bir tane arkadasım yok .eşim yok sevgilim yok .evlendim ayrıldm .evlenincede bütün arkadaslrla hatta kuzenlerim le ex es bagımı kesti şimdi kimsem yok annemden başka oda dinlemiyo beni artık .bıktı .hoş hakılıda zaten bn bile beni çekemiyorum artık acilen güzel bi değişim lazım bana .