Ruhum acıyor! ne yapacağım ben...

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
36
Diğer
canım çok acıyor erkek arkadaşım askere gitti onu sabırla bekledim beklediğim güne değmedi meğerse onca ay canım acısn diye gün gün saymışım..askerden geldi 15 gün oluyor ama ayrıldık beni sevmediğini söyledi içinde his yokmuş o aşk yok dedi aslında öyle karmaşık bir durum ki düşünmekten çıldırıcam..arkadaşlarım askerlik psikolojisine bağlıyorlar bende ilk zamanlar ondandır diye çok üstüne düştüm yüzsüzlük yaptım onun gelmek istemediğini bile bile çağırdım aradım ama olmadı 1 hafta önce son kez çağırıp bende olan eşyalarını verdim tuhafdı sarılıyor elimi tutmaya çalışıyor ama ne git diyordu ne de kal..ben de gitmek zorunda kaldım o günden beri hiç aramadım o da aramadı son görüşmemizde eşyalarını isteme ben vermem dedi cüzdanının da hala fotoğrafım varmış çıkarmam ne zaman başıma bi iş gelir o zaman çıkarırlar diye mesaj attı,facede fotoğraflarımızı silmiş ama ilişki durumu hala var görünüyor kızlar bu nedir ya hem sevmiyor hem de...psikolojim çok bozuldu kendimi toparlamaya çalışıyorum komik bir film izlerken bile birden ağlayabiliyorum..biz hep plan yapardık geldiğinde böyle yaparız şuraya gideriz diye en çokta o canımı acıtıyor o kadar hayal kur o kadar bekle aynı şehirdeyken onsuzluğu yaşa!ben aramıyorum o da hiç aramıyor hiç umrunda bile değilim belki aklına bile gelmiyorumdur içimde ki acıyı anlatmam mümkün değil antidepresan bir ilaç aldım(bitkisel) hiç bi işe yaramadı düşünmek istemiyorum ama elimde değil hazmedemiyorum ben bunu haketmedim neden bunları yaşıyorum onu çok seviyorum çok özlüyorum daha doyamadan el oldu bana

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, hissettiğin acı yazdıklarından da hissedilebiliyor nitekim.

Erkeklerin askerden geldikten sonra davranışlarında geçici de olsa ne yazık ki böyle değişiklikler olabiliyor, bu değişim süreci bazılarında daha sert bazılarında ise daha yumuşak olabiliyor. Bu askerlik psikolojisi denen şeyin de ucu en son geliyor bize dayanıyor hep maalesef ama başa gelen çekilirmiş, ne yapalım. :26:

Bence erkek arkadaşının şu geçirdiği süreçten dolayı aklı karışmış ama hala seni seviyor gibime geldi her ne kadar sevmiyorum dese de. Sana tavsiyem hiçbir şekilde onunla iletişime geçmeye çalışma bu canını çok acıtsa da, çünkü kafasının karışıklığını ancak zamanla halledebilir, o zaman da zaten gelir seni bulur seviyorsa. Gelmezse de artık geçmiş olsun deyip hayatına devam etmekten başka bir çaren yok... :44:

Zaten bu erkekler gidemezler , karşısındakinin gitmesini beklerler
Ki o benden ayrıldı , ben hiç birşey yapmadım , diye zeytinyağ gibi üste çıkabilsinler
Zaman en iyi ilaç , hem canını acıttıktan sonra gelse ne fark ederki
Affedebilirmisin , seni bile bile üzmesini?

kızlar bugün mesaj atmak durumunda kaldım mesajlarıma cevap veriyor askerliği doğuda yaptı neler yaşadı tam olarak bilmiyorum ama iyi olmadığının o da farkında herşeyi bir kenara bırakıp ona yardım etmek istiyorum kendimden geçtim iyi olmasını istiyorum çünkü benim sevdiğim beklediğim insanla buraya gelen bambaşkaa hiç bişeyden zevk almadığını söyledi normalde şen şakraktır girdiği her ortamı gülmekten kırıp geçiren kişi sus pus kendi haline oturuyor bunun gibi bir sürü şey bilinçli yada değil ona yardım etmek istiyorum o da kabul etti yanında olabilirim yardımcıip olabilirim her yere gideriz dedim olabilir neden olmasın dedi farkında olması hoşuma gitti ben iyiyim deyip kestirip atmadı en azından..şu an herşeyden vazgeçtim onun için ne yapabilirim onu düşünüyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum lütfeen bişeyler yazın:26:

Askerliğini doğuda yapmış kimbilir neler görmüştün garibim Benim eşimde doğuda yapmış ve hani askerlikle ilgili bi film olduğunda bile izleyemiyo anlatıyo bazen arkadaşlarım kucaklarımda öldü diyo başkada bişi anlatmıyo hani yeni gelmiş belki bu örnek çok açık oldu senin arkadaşında bunları yaşamıştır demiorum ama bence bir süre üstüne gitme yalnız bırak o kendini iyi hissettiğinde seni mutlaka(eğer gerçekten seviyorsa) arayacaktır. Sabırlı ol yanında olmanı istiyosa ol ama üstüne gitme.

mesela sinemaya götürebilirsin canım yada bi gün bi yerde açık havada kahvaltı filan yapın zamanla adapte olur sanıyorum olumsuzlukları atar belki üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…