canım çok acıyor erkek arkadaşım askere gitti onu sabırla bekledim beklediğim güne değmedi meğerse onca ay canım acısn diye gün gün saymışım..askerden geldi 15 gün oluyor ama ayrıldık beni sevmediğini söyledi içinde his yokmuş o aşk yok dedi aslında öyle karmaşık bir durum ki düşünmekten çıldırıcam..arkadaşlarım askerlik psikolojisine bağlıyorlar bende ilk zamanlar ondandır diye çok üstüne düştüm yüzsüzlük yaptım onun gelmek istemediğini bile bile çağırdım aradım ama olmadı 1 hafta önce son kez çağırıp bende olan eşyalarını verdim tuhafdı sarılıyor elimi tutmaya çalışıyor ama ne git diyordu ne de kal..ben de gitmek zorunda kaldım o günden beri hiç aramadım o da aramadı son görüşmemizde eşyalarını isteme ben vermem dedi cüzdanının da hala fotoğrafım varmış çıkarmam ne zaman başıma bi iş gelir o zaman çıkarırlar diye mesaj attı,facede fotoğraflarımızı silmiş ama ilişki durumu hala var görünüyor kızlar bu nedir ya hem sevmiyor hem de...psikolojim çok bozuldu kendimi toparlamaya çalışıyorum komik bir film izlerken bile birden ağlayabiliyorum..biz hep plan yapardık geldiğinde böyle yaparız şuraya gideriz diye en çokta o canımı acıtıyor o kadar hayal kur o kadar bekle aynı şehirdeyken onsuzluğu yaşa!ben aramıyorum o da hiç aramıyor hiç umrunda bile değilim belki aklına bile gelmiyorumdur
içimde ki acıyı anlatmam mümkün değil antidepresan bir ilaç aldım(bitkisel) hiç bi işe yaramadı düşünmek istemiyorum ama elimde değil hazmedemiyorum ben bunu haketmedim neden bunları yaşıyorum onu çok seviyorum çok özlüyorum daha doyamadan el oldu bana