Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
3 yıldır birisiyle beraberim. Ailem evlenin artık ne bekliyorsunuz diyor. Her evlilik konusunu açtığımda sevgilim kapatıyor. Bir gün evlenicez diyor ama tarih yok ortada... Dün yine aynı konu oldu,annemle kavga ettim.... Ona söyledim şimdi konuşmanın yeri ve zamanı değil dedi... Bende telefonlarını açmıyorum şimdi... Ama sanki ruhum uçup gidiyor....Nasıl davranacağımı bile düşünemiyorum artık... Fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben 34 sevgilim 36 yaşında..Evet maddi sorunlarımız var ama bir yüzük takamayacak kadar değil..En azından planının ne olduğunu yada 1 yıl sonra 2 yıl sonra gibi bişey söylese ona göre bizimkileri idare etmeye çalışırım ama o da yok...
Telefonlarını açmadığım için az önce mesaj atmış, "bu seni son arayışım sende beni arama" yazmış. Bu kadar basit işte 3 yıl uçtu ve gitti..
cok özel olmassa sıze bız soru sorayım ılıskınızde cinsellık varmıydı kı 3 yıllık bı ılıskıde vardır adamın da tek derdı sadece fızıksel ıhtıyaclarını karısıladıhınız surece sııznle bırlıkte olmak evlılık söz konusu olunca kaçmış bence siz bi daha bu adamı aramayın eger sızı gercekten sevmısse size geri döner ama buyuk ıhtımal bu adam evlıdır de bosanamıyodur memlekınte (sadece tahmın)
Son bir yıldır cinsellik yok denecek kadar azdı aamızda..