ruhum çok yorgun....

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
11 yıldır tanışıyoruz eşimle 8 yıllık ilişmiz 5 yıllık evliliğimiz var...her ilişkide evlilikte olduğu gibi inişler çıkışlar oldu tabi..bazen koşarak bazende yuvarlanarak geçti yıllar...sanırım ben çok yıprandım..herşeyi kafama takarım bazen büyütürüm bile..

ruhum yorgun ve bu yorgunluk hiç geçmiyor uzun zamandır...tahammülüm azaldı herşeye karşı..hatta geçen gün babamı kırdım üzdüm..bana birşey belli etmedi ama anladım..çok normal konuşuyoruz saolsun yüzüme vurmaz hatamı ama ben kendimi affedemiyorum...

evliliğimde sanki yolunda gitmeyen birşeyler var..ve ben bunu kabullenemiyorum..içimdeki çocuk öldü onuda kabullenemiyorum..eşimi bazen çok yoruyorum farkındayım alttan alıyor çoğu zaman ama bazen haksız olduğu halde sorun çözülmüyor..orada tıkanıyorum işte...çok düşünceli biriyim karşımdaki düşüncesiz olunca üzülüyorum işte...yada benim kadar düşünmediği için...

çok karışık oldu biliyorum ama sevmek yeterli mi....yetersiz geliyor bana..çok çaba harcıyoruz çünkü seviyoruz birbirimizi..herkes bizim aşkımıza imrenerek bakar..hala eşimi beklerken heyecanlanıyorum hala içimdeki kelebekler canlı yani :)

işimde normal hayatımda herşey yolunda..yanlış anlaşılmasın psikolojim bozuk deil..sadece kafamda çözemediğim sorunlar var..dedim ya ruhum yorgun...sanırım bunu eşim ve sevdiklerimle aşmam lazım...içimi dökmek iyi geldi...teşekkürler...

biraz dinlenmeye ihtiyacınız var kendimi anlattıklarınız ile sizde gördüm.......

Ay sanki beni anlattin ben yaklaşık iki yıllık evliyim. senin çocuğun var mı?
Allah tan benimki varda huzuru onda buluyorum.

Neden yoruldunuz bu kadar?
yani her şey yolunda ama yoruluyorsunuz ilginç..
o zaman size yolunda geliyor ama aslında istemediğiniz bir durum var siz farkında değilsiniz.

hayır...1 yıldır istiyoruz ama..kısmet olmadı henüz..

aranızda sevgi var iyi bir ilişkiniz var yani her ailede ufak tefek tartışmalar olabilir bu çok doğal .....şiddet olmadıktan sonra hakaret olmadıktan sonra herşey aşılabilir diye düşünüyorum.İnşallah bu yorgunluğu aileye yeni bir melek girerek atlatacağınızı düşünüyorum ,zamanı var belliki :)

Neden yoruldunuz bu kadar?
yani her şey yolunda ama yoruluyorsunuz ilginç..
o zaman size yolunda geliyor ama aslında istemediğiniz bir durum var siz farkında değilsiniz.

aslında yolunda gitmeyen şeyler var tabiki..ama bana göre işte...evliliğimde özellikle istemediğim şeyler var..ama konuşamıyoruz birbirimizi anlayamıyoruz

tatil yaptıysanız iç huzurunuzla ilgili sıkıntı olduğunu düşünüyorum inançlarınız doğrultusunda bişiler yapın kuran okuyun dua edin yoga yapın ya da buna benzer şeyler...

aranızda sevgi var iyi bir ilişkiniz var yani her ailede ufak tefek tartışmalar olabilir bu çok doğal .....şiddet olmadıktan sonra hakaret olmadıktan sonra herşey aşılabilir diye düşünüyorum.İnşallah bu yorgunluğu aileye yeni bir melek girerek atlatacağınızı düşünüyorum ,zamanı var belliki :)

sorun oluyor tabiki ama ben bazen büyütüyorum elimde deil hazmedemiyorum işte...nekadar güzel yazmışsın..inşallah canım..çok şükür sorun yok ikimizde ama olmadı işte bebeğimiz..nasip kısmet herşey..

tatil yaptıysanız iç huzurunuzla ilgili sıkıntı olduğunu düşünüyorum inançlarınız doğrultusunda bişiler yapın kuran okuyun dua edin yoga yapın ya da buna benzer şeyler...

çok dua ederim..beni çok rahatlatır..herşeyi Rabbimden isterim..tartışsak bile aileme huzur dilerim..Kuranda okurum..işte bile vakit buldukça zikirmatikle tesbih çekerim..

aslında yolunda gitmeyen şeyler var tabiki..ama bana göre işte...evliliğimde özellikle istemediğim şeyler var..ama konuşamıyoruz birbirimizi anlayamıyoruz

Hassas ve düşünceli birisiniz anlattığınız kadarıyla. bende aynı sizin gibiyim maalesef.
bence çok kırıcı ve büyük sorunlar değilse anlaşamadığınız şeyler, eşinizi onu olduğu gibi kabullenmeye çalışın. niyetini biliyorsanız sorgulamayın yargılamayın. bu en çok bizi üzüyor dolaylı olarak onları da.

tükenmişlik hali var bence biraz kafanızı dağıtın çok fazla şeye odaklanmayın ilişkilerinizde yüksek beklentileriniz olmasın ve yoruldum bunaldım düşüncesini atın kafanızdan

Kafanızda çözemediğiniz sorunlar ney? Yanlış anlaşılmasın psikolojim bozuk değil demişsiniz ama buna karar verebilecek olan siz değilsiniz. Eşiniz de alttan alıyormuş. Üstüme geliyor, beni anlamıyor deseniz neysee dicem ki eşinizle anlaşamıyorsunuz. Bunalımdasınızdır veya gerçekten psikolojiniz bozuktur. Psikologa gitmekte fayda var.

Back
X