ruhum çok yorgun....

yok canım malesef...1 yıldır deniyoruz..
Bence kendinizi bu yuzden yorgun hissediyorsunuz. Hersey normalse ve esiniz sizi alttan da aliyorsa ona daha cok sarilin. Babanizin gonlunu alin . Ailenizle guzel vakitler gecirin. Elbet vakti var bebeginiz olacak sIz bunlari dusunuyorsaniz eger sikilmisliginiz ondan diye dusunuyorum. Sabredin dusunmeyin . Madem guzel giden bi hayatiniz var onu layikiyla yasayin.
Ustelik henuz bebeginiz yokken esinizle bol bol guzel zaman gecirebilirsiniz. Belki son basbasa zamanlarinizdir:oops:. Sonrasinda hep pesinde kosacaginiz bebeginizle ugrasacaksiniz :KK51::KK200:

Bence kendinizi bu yuzden yorgun hissediyorsunuz. Hersey normalse ve esiniz sizi alttan da aliyorsa ona daha cok sarilin. Babanizin gonlunu alin . Ailenizle guzel vakitler gecirin. Elbet vakti var bebeginiz olacak sIz bunlari dusunuyorsaniz eger sikilmisliginiz ondan diye dusunuyorum. Sabredin dusunmeyin . Madem guzel giden bi hayatiniz var onu layikiyla yasayin.
Ustelik henuz bebeginiz yokken esinizle bol bol guzel zaman gecirebilirsiniz. Belki son basbasa zamanlarinizdir:oops:. Sonrasinda hep pesinde kosacaginiz bebeginizle ugrasacaksiniz :KK51::KK200:

canım bu güzel dilekler için çok teşekkür ederim...inşallah dediğin gibi olur..okadar ihtiyacım varki bir bebeğin kokusuna..

işler çok yoğundur o yüzden arada süpriz kaçamaklar yapın çok iyi geliyor. günü birlik siz bir yere kaçırın arada onun kaçırmasnı isteyin.
3 yıllık evliyim bizdede oluyor ne yazıkkıhayatın akışı böyle

11 yıldır tanışıyoruz eşimle 8 yıllık ilişmiz 5 yıllık evliliğimiz var...her ilişkide evlilikte olduğu gibi inişler çıkışlar oldu tabi..bazen koşarak bazende yuvarlanarak geçti yıllar...sanırım ben çok yıprandım..herşeyi kafama takarım bazen büyütürüm bile..

ruhum yorgun ve bu yorgunluk hiç geçmiyor uzun zamandır...tahammülüm azaldı herşeye karşı..hatta geçen gün babamı kırdım üzdüm..bana birşey belli etmedi ama anladım..çok normal konuşuyoruz saolsun yüzüme vurmaz hatamı ama ben kendimi affedemiyorum...

evliliğimde sanki yolunda gitmeyen birşeyler var..ve ben bunu kabullenemiyorum..içimdeki çocuk öldü onuda kabullenemiyorum..eşimi bazen çok yoruyorum farkındayım alttan alıyor çoğu zaman ama bazen haksız olduğu halde sorun çözülmüyor..orada tıkanıyorum işte...çok düşünceli biriyim karşımdaki düşüncesiz olunca üzülüyorum işte...yada benim kadar düşünmediği için...

çok karışık oldu biliyorum ama sevmek yeterli mi....yetersiz geliyor bana..çok çaba harcıyoruz çünkü seviyoruz birbirimizi..herkes bizim aşkımıza imrenerek bakar..hala eşimi beklerken heyecanlanıyorum hala içimdeki kelebekler canlı yani :)

işimde normal hayatımda herşey yolunda..yanlış anlaşılmasın psikolojim bozuk deil..sadece kafamda çözemediğim sorunlar var..dedim ya ruhum yorgun...sanırım bunu eşim ve sevdiklerimle aşmam lazım...içimi dökmek iyi geldi...teşekkürler...
Bence bi tatile ihtiyacın var... eşinle bi kaçamak yapabilirsin bi kac günlüğüne iyi gelicektir.. ve uzun uzun muhabbet edin nerde tıkandıgınızı anlatın. bi çözüm yolu vardır elbet

rencide edici ciddi bi şey yaşadınız mı canım hiç? buyuk bi tartışma mesela veya ne bileyim kv görümce vs kavgaları?

rencide edici ciddi bi şey yaşadınız mı canım hiç? buyuk bi tartışma mesela veya ne bileyim kv görümce vs kavgaları?

yok canım yaşamadım..sanırım birikmişlikler beni bu hale getirdi...dün kadın doğum doktoruna gittim..çok şükür herşey normal sadece zamana ihtiyacın var dedi..galiba bu bebek olayıda sarsıyor beni..birde eşimin bakarızlarıı bu lafa deli oluyorum..ama bu sabah farklı uyandım..umarım ruhuma iyi gelen şeyler olur...

Bence bi tatile ihtiyacın var... eşinle bi kaçamak yapabilirsin bi kac günlüğüne iyi gelicektir.. ve uzun uzun muhabbet edin nerde tıkandıgınızı anlatın. bi çözüm yolu vardır elbet

eşime bu hafta sonu başbaşa bir yerlere gidelim dicem..iyi geleceğini umuyorum :KK200:

işler çok yoğundur o yüzden arada süpriz kaçamaklar yapın çok iyi geliyor. günü birlik siz bir yere kaçırın arada onun kaçırmasnı isteyin.
3 yıllık evliyim bizdede oluyor ne yazıkkıhayatın akışı böyle

bu hafta sonu kesin beni biryere götürsün diye baskı yapıcam :) malesef yıllar çok şeyler alıp götürüyor bizden..

tükenmişlik hali var bence biraz kafanızı dağıtın çok fazla şeye odaklanmayın ilişkilerinizde yüksek beklentileriniz olmasın ve yoruldum bunaldım düşüncesini atın kafanızdan

kesinlikle tükendim kendimi şarj etmem gerek...umarım başarıcam...

Aynen bizde 8 yıllık birliktelikten sonra geçen yıl evlendik .bi yıllık evliyim daha şimdiden ruhum yoruldu...sana çok hak veriorum

Tam olarak cözemediginiz ne?
Anlatirsaniz yardimci oluruz insallah.

Back
X