X xxyyxxyyx Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 205 1 116 5 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xxyyxxyyx #1 Nude tonlarda ruj önerisi olan var mi :)
uglyDucking Rabbim şükürler olsun.. Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 2.031 895 323 5 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xxyyxxyyx #2 Denizgnri .!.: Nude tonlarda ruj önerisi olan var mi :) Genişletmek için tıkla... Mrb canim.... ben flormar kullaniyorum... kremsi rujlari,cok begeniyorum ayrica... cok ten rengini andiran rujlari pek sevmiyorum, hafif pembelik katan nude rengi hosuma gidiyo.. netten foto buldum bak benim rujum pembemsi olani nude diye geciyo,, severekte kullaniyorum :) soldaki benim rujum... sagdakide hosmus...
Denizgnri .!.: Nude tonlarda ruj önerisi olan var mi :) Genişletmek için tıkla... Mrb canim.... ben flormar kullaniyorum... kremsi rujlari,cok begeniyorum ayrica... cok ten rengini andiran rujlari pek sevmiyorum, hafif pembelik katan nude rengi hosuma gidiyo.. netten foto buldum bak benim rujum pembemsi olani nude diye geciyo,, severekte kullaniyorum :) soldaki benim rujum... sagdakide hosmus...
X xxyyxxyyx Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 205 1 116 5 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xxyyxxyyx #3 gizliOzne .!.: Mrb canim.... ben flormar kullaniyorum... kremsi rujlari,cok begeniyorum ayrica... cok ten rengini andiran rujlari pek sevmiyorum, hafif pembelik katan nude rengi hosuma gidiyo.. netten foto buldum bak benim rujum pembemsi olani nude diye geciyo,, severekte kullaniyorum :)Eki Görüntüle 823661 soldaki benim rujum... sagdakide hosmus... Genişletmek için tıkla... Vaay gerçekten güzelmiş tam adını yazabilirmisin :))
gizliOzne .!.: Mrb canim.... ben flormar kullaniyorum... kremsi rujlari,cok begeniyorum ayrica... cok ten rengini andiran rujlari pek sevmiyorum, hafif pembelik katan nude rengi hosuma gidiyo.. netten foto buldum bak benim rujum pembemsi olani nude diye geciyo,, severekte kullaniyorum :)Eki Görüntüle 823661 soldaki benim rujum... sagdakide hosmus... Genişletmek için tıkla... Vaay gerçekten güzelmiş tam adını yazabilirmisin :))
uglyDucking Rabbim şükürler olsun.. Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 2.031 895 323 5 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xxyyxxyyx #4 Denizgnri .!.: Vaay gerçekten güzelmiş tam adını yazabilirmisin :)) Genişletmek için tıkla... Flormar long wearing ruj L16 tatlim :)
Denizgnri .!.: Vaay gerçekten güzelmiş tam adını yazabilirmisin :)) Genişletmek için tıkla... Flormar long wearing ruj L16 tatlim :)