Lc waikiki türk ipek. önce fransızlar kuruyor sonra türk bir firma ondan satın alıyoriyi de bu bahsettiği markaların çoğu zaten Türk kökenli değil ki.
LC Wakiki sorunsuz sokuyormuş mallarını. Türk şirketi değil ki zaten bu.
Komik bir haber olmuş sanki.
aa cidden bilmiyordum. Merkez Fransa yani sonuçta. Çünkü geçmişi baya eski diye biliyorum.Lc waikiki türk ipek. önce fransızlar kuruyor sonra türk bir firma ondan satın alıyor
Taha Tekstil tarafından satın alındıktan sonra Avrupa'da ki ilk mağazasını Romanya’da açtı. 2011 yılı itibarı ile Romanya dışında Irak, İran, Fas, Suudi Arabistan, Arnavutluk,Kazakistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Bosna-Hersek, Rusya, Suriye, Mısır, Ukrayna, Gürcistan, Polonya ve Kosova olmak üzere 17 ülkede 58 mağazası vardır. 2013 yılında ise Makedonya'da da bir mağaza açmıştır. Türkiye'de ise 70 ilde 370'den fazla LC Waikiki mağazası bulunmaktadır.[8]
değil artık. türkler satın aldı.aa cidden bilmiyordum. Merkez Fransa yani sonuçta. Çünkü geçmişi baya eski diye biliyorum.
Bir de kullanılan mankenler falan hep yabancı olunca o intibayı bıraktı demek bende.
Gerçi ben markanın çocuk reyonu dışında bir şeyini almıyorum.
%3 lük isim hakkı tek kaldı Fransa'da , Malatyalı kardeşler Mustafa ve Vahap Küçük 97 yılında aldılaraa cidden bilmiyordum. Merkez Fransa yani sonuçta. Çünkü geçmişi baya eski diye biliyorum.
Bir de kullanılan mankenler falan hep yabancı olunca o intibayı bıraktı demek bende.
Gerçi ben markanın çocuk reyonu dışında bir şeyini almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?