- Konu Sahibi sekerpembem
-
Merhabalar
Çoğu anne adayının rüyasında bebek ismi gördüğü çoğumuzca malumdur.Bizler yavrumuza ve isim mes'elesine çok fazla düştüğümüz,üzerinde derin tefekkür ettiğimiz ve ona odaklandığımız için bilinç altımıza yerleşiyor..
Rüyalar da Rahmani,Vesveseden kaynaklı ve Bilinç altı olmak üzere 3'e ayrılıyor.Tabi gördüğümüz rüyanın hangi çeşit olduğunu saptamak zor olsa da,ben bayanların en hassas dönemine tekabul eden gebelik döneminde gördüğümüz isim rüyalarının daha çok 'kendi düşündüklerimiz ve aklımıza takılanlar' olduğu fikrindeyim.
Siz hayır dileyin , ve en güzeline karar verin.Ameller niyetlere göredir.
En önemlisi de içinizi ferah tutun,sıkıntıda hissetmeyin.
Ne güzel ki bahsettiğiniz bütün isimler çok hoş:)
Sevgi ile
slm bayanlar bi kızım olucak nasipse . daha 5 haftalık falandım bi rüya görmüştüm bir ses karnındaki bebek kız adıda hatice beyza dedi. sonra 4. ayda kız olucanı öğrendik. şimdi sizce ben bu ismi koymalımı yım? eşimle ben zehra naz istiyorduk isim olarak. koymasak bi vebali olur mu sizce?
merhaba şekerparem,öncelikle bebeğinizi sağsalim kucağına alırsınız inşallah.ben 3 defa düşük yaptım.3.sü 5.ay bittiğnde düştü.son gebeliğimin 5-6.haftasındaydım. rüyamda dedeme benzeyen bir dede bu bebeğin yaşamasını istiyorsan adının hatice olduğunu herkese söyleyeceksin dedi.o zaman cinsiyeti de daha belli değildi.ama ben inatla koymayacağım dedim.eşim koyalım dedi.yine de asla koymam dedim.beğimi 6.ayın ilk günün de kaybettim.belki sadece bir tesadüftü.seni hiç bir şekilde yönlendirmek ya da etkilemek istemem.ama ben sonradan çok üzüldüm ve çok pişman oldum.umarım herşey gönlünce olur....
slm bayanlar bi kızım olucak nasipse . daha 5 haftalık falandım bi rüya görmüştüm bir ses karnındaki bebek kız adıda hatice beyza dedi. sonra 4. ayda kız olucanı öğrendik. şimdi sizce ben bu ismi koymalımı yım? eşimle ben zehra naz istiyorduk isim olarak. koymasak bi vebali olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?