Rüya gibi ßende Hamişim :)

_SiLence_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
68
1
86
38
Çanakkale
24 yaşındayım 5 senelik evliyim ama ßu sene çocuğumuz olmasını Çok istedik :) ßir kaç kez denemeden sonra 3 şubatta hasta olmam gerekirken olmadım ve 3şubat mevlüd kandilinde kız arkadaşımında yoğun baskısıyla test yaptım ilk negati çıkıp üzüleceğimi düşündüm kız arkadasımla gözlerimiz testteydi ve ikinci çizgi belirdiğinde kız arkadaşımla çığlıkla salona koştuk ve sevinç gözyaşları döktüm allah isteyene herkeze versin inanılmaz ßir duygu 2 gündür mutluluktan uçuyorum sağlıklı ve hayırlı ßi evlat isteyen herkese versin Raßßim

Son düzenleme:
tebrik ederim arkadaşım bende senin gbi çok yeni 1şubatta öğrendim hamile olduğumu..ve ben hiç beklemiyordum..arkadaşımın baskısıyla adet olmam gereken günde test yaptım pozitif çıktı.1saat sonrada kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim .ama kaç haftalık bilemiyorum.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşım..ve isteyen herkese de versin..

tebrik ederim cnm sag salim kucagina alirsin ins

Belirtilerin neler yazarmisin lutfen..

canım ben sadece karın ağrısı çektim aşırı su içme ihtiyacı hissettim.. Fazla ßi ßelirtim olmadı aslında umudumu kestiğim anda hamile kaldım iyi dileklerin için Çok teşekkür ederim canım.. İsteyen herkes ßu muhteşem duyguyu tadar inşallahh :)

Son düzenleme:

Durumumuz Çok ßenziyor arkadaşım ßende adet olacağım gün test yaptım ve arkadaşım oturmaya gelmişti adet olmadığımı karnımın çok ağrıdığını söyledim arkadasımın ßüyük baskısıyla test yaptım korkuyordum negatif çıkar diye 3 şubatta öğrendim 4 şubatta eşime doğumgününde sürpriz yaptım :) mevlid kandili gibi mübarek ßirgünde öğrenmekte ßeni mutlu etmişti :) ßende seni tebrik ederim allah sağlıklı hayırlı ßir evlat versin sana ve isteyen herkese

tebrik ederim canım alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende aynı duyguları yaşamıştım
saoL canım Çok teşekkür ederim :) merak ettiğim birşey var 3ßuçuk haftalık hamile olduğum çıktı kan testimde.. ßebeğim ultrasonda ne zaman görünür ßilgisi olan varmı Çok heyecanlanıyorum

Son düzenleme:

çok tebrik ederim

TEbrikler.Kan değerinin kaç oldugunu yazarsan az cok tahminlerde bulunabiliriz doktora ne zaman gideceğin konusunda

ßurcucum canım ßen doktora gittim doktor 3 buçuk haftalık gebesin dedi kan testim betaHCG 3039,41 Çıktı bebek ne zaman ultrasonda ßelli olur merak ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…