- 12 Mayıs 2021
- 141
- 330
- 53
- Konu Sahibi A N T A R E S
Kızlar ben cok uzun sureden beri ruya gormuyorum aylar oldu. Benim gibi olan var mi neden boyle olur acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bazen gormuyorum ama cogu zaman gorup unutuyorum da aceba gorup unutuyormusunuz ?Kızlar ben cok uzun sureden beri ruya gormuyorum aylar oldu. Benim gibi olan var mi neden boyle olur acaba?
Olabilir canım görmeyedebilirsin eşim de çok nadirr hiç görmezz bazen bi görür daha hiç görmezKızlar ben cok uzun sureden beri ruya gormuyorum aylar oldu. Benim gibi olan var mi neden boyle olur acaba?
Unutma ihtimalimde aklima geldi ama soyleki onceden ruya gordugum zamanlar sabahina uyaninca hatirlardim veya geceleri uyandigim zamanlar hatirlardim yeni dikkatimi cektiBende bazen gormuyorum ama cogu zaman gorup unutuyorum da aceba gorup unutuyormusunuz ?
Ruya gormemek te sıkıcıymis yavvvUykunuzu alıyorsanız eğer belki görüp unutuyor olabilirsiniz eşimde rüya görmem der ama konuşur uyurken ne gördün diye sorunca rüya görmedim ki der![]()
Bilim kurgu tadında rüya görüp uykudan uyanmaktan iyidirRuya gormemek te sıkıcıymis yavvv![]()
Hep bu bilincalti yuzunden acaba dedim bilincaltim mi temizlendiBilim kurgu tadında rüya görüp uykudan uyanmaktan iyidirbenim gördüğüm rüyalardan sezonluk dizi çıkar bende bazen rüya görmesemde şöyle güzel bi uyusam derim
![]()
Bugunde uyumadan su icip uyuyun gecen biryerlerde okumustum su icince ruyalar uyaninca hatirlaniyordu denemis olursunuzUnutma ihtimalimde aklima geldi ama soyleki onceden ruya gordugum zamanlar sabahina uyaninca hatirlardim veya geceleri uyandigim zamanlar hatirlardim yeni dikkatimi cekti
Deneyecem cok ilgimc geldiBugunde uyumadan su icip uyuyun gecen biryerlerde okumustum su icince ruyalar uyaninca hatirlaniyordu denemis olursunuz![]()
Insallah ise yariyordurDeneyecem cok ilgimc geldi![]()
BekliyorumYararsa anlatacam sabah![]()