Doğuma Hazırlık Rüya İdil mi Rüya Duygu mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Rüya İdil mi Rüya Duygu mu?

• Ankete Katılan
    24

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
sizce hangisi olsun?

ilk kızımın ismi Öykü Deniz

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :49:

idil rüya olsa daha hıoş olur bence...........

cevabın için teşekkürler canım ama daha ortada bebek yokken kızımla,kardeşi olursa kız olursa rüya erkek olursa umut diye konuşmuştuk ve aylardır rüya diye seviyoruz ve galiba bebeğim de adını öğrendi:) ablasına iki isim verdiğimiz için rüyanın da iki ismi olsun istiyoruz ve rüya ilk isim bu kesin yalnız özellikle duygu ve idil isimleri arasında kaldık (kızım ve babası bu iki ismi beğendiler)

arkadaşlarım lütfen konuyu okuyup geçmeseniz de yazmasanız dahi en azından ankete oy kullanıverseniz ne iyi olur :emir_bebek:

cnm hepsi ayrı ayrı çok güzel isimler ancak ben rüya idil ve rüya duyguyu birbirine yakıştıramadım yanı söylerken agızda akmıyor...

kızımın okul müdür yardımcısı kaç senedir kızıma duygu diyormuş o da yok hocam öykü diyormuş her seferinde adamcağız da hıı duygu annenin adıydı diyormuş :9: (benim adım derya) bu yüzden duygu seçeneklerimiz arasına girdi yani :)

Rüya Duygu benim pek hoşuma gitmedi Rüya İdil güzel fakat İdil Rüya olarak kullanılırsa daha hoş oluyor söylenmesi kolaylaşıyor iki sesli arka arkaya gelmediğinden :)

henüz karar vermedik tek kesin olan rüyanın ilk isim olacağı çünkü büyük kızımın ikinci ismi hemen hemen hiç söylenmiyor ilk isim söylendiği için ve bebeğimizi aylardır rüya diye sevdiğimiz için ilk isim rüya olacak

İdil Rüya'dan yana kullandım oyumu...
siz yalnızca Rüya'yı kullanacaksınız zaten değil mi?
sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum, iki kız kardeş olacaklar çok şanslılar...siz de öyle..
hayırlı doğumlar..

Kızım olursa bir gün benim düşüneceğim isimler arasında Rüya ve Duygu,Rüya'yı çok beğenirim. Duygu da adımla uyumlu.

Rüya İnci de güzel, farklı bir öneri olarak.
Rüya Duygu'dan yana oyumu kullandım :)

Rüya İdil e oy verdim söylenişi daha güzel, Selen ismi Rüyaya pek uymamış gibi geldi bana, sağlık ve huzurla bebeğinize kavuşursunuz dilerim :)

Rüya İdil dedim ben. İdil ismini oldum olası çok beğenirim zaten :) Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Back
X