Doğuma Hazırlık Rüya mı Gökçe mi??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnşallah kızlar sağlıklı olur kuzenim :)
bu arada birinci ismi pelin 2.si için bakıyoruz rüya gökçe de hoş olurdu ama Pelini amcam seçti bunu da yengemle benim aramamı istedi :)

pardon canım ben onu anlamamısım pelin gökçe kulaga ho$ gelmıyor bence..:a015:
Pelin Rüya daha hoş:):kahve:

evet bende gökçe yanlısıyım ama yengemde rüyada ısrarcı.

madem yengen öyle istiyor bırakın gökçe koysun.ben bu isim konusunda annenin etki altında bırakılmasını istemiyorum.9 ay sıkıntının çoğunu çeken o gece uykusuz kalan o .isimde hak sahibi olan çok yapmayın lütfen fikir vermek başka ısrarcı olmak başkayasakkelime

gökçe güzel....rüya ,hayal,masal,serap boş anlamlı boş isimler bence....boş şeyleri akla getiriyor.

buarada bebişiniz ana babasına hayırlı evlat olsun cnm...

Son düzenleme:
madem yengen öyle istiyor bırakın gökçe koysun.ben bu isim konusunda annenin etki altında bırakılmasını istemiyorum.9 ay sıkıntının çoğunu çeken o gece uykusuz kalan o .isimde hak sahibi olan çok yapmayın lütfen fikir vermek başka ısrarcı olmak başkayasakkelime

yok,kesinlikle baskı yok ama o hani en iyisini bulmak için bütün aile üyelerinin araştırmasını istedi ona yardımcı olmaya çalışıyoruz o da gökçe ya da rüya düşünüyo ama rüya ona daha mistik geldiği için ama kararsız yani insanlar tarafından nasıl bulunduğunu da merak ediyor :) :hulya:

Back
X