Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah kızlar sağlıklı olur kuzenim :)
bu arada birinci ismi pelin 2.si için bakıyoruz rüya gökçe de hoş olurdu ama Pelini amcam seçti bunu da yengemle benim aramamı istedi :)
madem yengen öyle istiyor bırakın gökçe koysun.ben bu isim konusunda annenin etki altında bırakılmasını istemiyorum.9 ay sıkıntının çoğunu çeken o gece uykusuz kalan o .isimde hak sahibi olan çok yapmayın lütfen fikir vermek başka ısrarcı olmak başkayasakkelime
madem yengen öyle istiyor bırakın gökçe koysun.ben bu isim konusunda annenin etki altında bırakılmasını istemiyorum.9 ay sıkıntının çoğunu çeken o gece uykusuz kalan o .isimde hak sahibi olan çok yapmayın lütfen fikir vermek başka ısrarcı olmak başkayasakkelime
yok,kesinlikle baskı yok ama o hani en iyisini bulmak için bütün aile üyelerinin araştırmasını istedi ona yardımcı olmaya çalışıyoruz o da gökçe ya da rüya düşünüyo ama rüya ona daha mistik geldiği için ama kararsız yani insanlar tarafından nasıl bulunduğunu da merak ediyor :) :hulya: