Ruya mi yorumlarmisiz. Hayır olsun ins.

Tebin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
22
32
8
Herkese iyi aksamlar. Ruyamda peygamber efendimizi gordum. Bize gelmis bana haber verdiler efendimiz geldi ama gidecek gormek istiyorsan acele et diye. Ben de yeni yikanmisim hemen uzerime biseyler giyiyorum. Basimida kapatip cikiyorum. Annem peygamber efendimiz ve esmerce bir kisi daha var. Bizden uzaktalar. Efendimiz iri yari boylu poslu yuzunu tam secemiyorum ama tebessum ediyor. Bende babamin koluna girmis onlara dogru yuruyorum fakat tip olarak kendime benzemiyorum ama kendim gibi hissediyorum ve gulumsuyorum. Bana bakip halkurade diyor. Ve uyandim ruyadan. Allahim hayirlara getirsin.

Beni görünce bişeyler diyor demişsin beğeniyor manasında sanırım gece gece insanı günaha sokacaksın.....

Keşke soylemesydin canım. Çok güzel bir rüya görmüşsün. Birşeyler yap dagit. Bir isteğin varsa kabul olacak. Bir daha kimseye söyleme hemde böyle güzel bir zamanda görmen emin olki hayırlı rüya görmüşsün. Yüzünü gormediysen gerçekten efendimiz gelmiş yanına, yüzünü gorseydin o değil seni kandirmislar derdim anladın sen. Ne mutlu sana. Dediğim gibi birşey yap dagit veya alip. Dileğin kabul olacak

Bilinçaltı tamamn yapmayın nolr peygamber efendimizi biri rüyasında görecek o kadına olağanüstü güzel diyecek........

konu ıcerıgı sılmek yasak
zaten yazdıgın konu uyelerce alıntılandıgından okuyabılıyoruz sılerek bosuna ban yıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…