RÜYA TABİRİ LÜTFEENNN

Bukeycicekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
176
79
98
Merhabalar öncelikle kafama takılan bir rüya var yorum yapmanızı rica edeceğim. Öncelikle çok kısa bir bilgi vereceğim rüya ile alakalı olduğu için.
Ben 23 yaşındayım 17 yaşıma kadar istanbulda yaşadım ve ailem 17 yaşımdayken artvine taşındı (ben istanbulda kaldım okulum için) rüyam da istanbuldaki evimizde geçiyor ve ben 17 yaşımdan beri hiç o eve gitmedim.

Abimle istanbuldaki evimizdeyiz balkondayız ama benim yaşım sanki o zamanlar 12-13 gibi yani çocuğum daha. bir anda kocaman ama inanılmaz güzel bir kuş geliyor balkona. Beyaz ama kanatlarında sırtında pembe mor renkler var o kadar güzel ki mest oluyorum resmen. Abime diyorum ki aa baksana ne kadar güzel pembe mor tüyleri var falan. Kuş kanatlarını açıyor kendini gösteriyor sanki 2-3 saniyeliğine. Sonra kuş kendini bana sevdirmek ister gibi kafasını elime doğrı götürüyor ben de ilk başta biraz çekiniyorum çünkü baya büyük bi kuş ama sonra ne olucak diyip sevmeye başlıyorum. 10 saniye ya seviyorum ya sevmiyorum bir anda kuş beni tutup çekiştirmeye başlıyor sanki amacı beni aşağı itmek gibi düşünüyorum abim kurtarıyor beni. Bu rüya bana ne diyoe olabilir ? Bilinçaltı bir rüya olduğunu düşünmüyorum çünkü kuş ya da istanbuldaki evimizle alakalı her hangi bir şey düşünmedim konuşmadım. Naçizane yorum yapabilirseniz çok sevinirim

Ek olarak bekarım 4-5 aydır bir yerde çalışıyorum ve ilk iş deneyimim ve 1 ay süren bir ilişkim oldu ama bana ve aileme pek uygun biri olmadığını sonradan anlayınca dün sonlandırdım. bu kişi de iş yerinden benden 8 yaş büyük bir adam belki onunla bir alakası vardır diye bilgi vermek istedim Şimdiden teşekkür ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…