Rüya Yorumları rüya tabiri ?

uydururuz Bi şeyler,sen rüyayı yolla..

Bana bu rüyayı yorumlayacak biri lazım acilll.. Ya siz ya da bilen herhangi bi bildiginiz.. Çok rica ediyorum...

Tentelerle kapatılmış nerdeyse karanlığa yakın bir ortamda Pazar yerindeyiz. Üzerimde kırmızı bir bluz var. Annem arkamda elinde Pazar torbalarıyla geliyor ama bizi görmüyor. Birden sağ yanımda eski eşimi görüyorum. Üzerinde lacivert bir yelek var. sağ elimi tutuyor yüzük parmağıma kalın güneş sarısı renginde bir alyans takıyor. 2 evet bu yüzükle2 diye söze başlıyor ama yüzük parmağımda durmuyor bana göre çok büyükmüş. Yere düşüyor ama zıplaya zıplaya etrafta çın çın sesleri çıkarark hem düşüyor hem de sarı sarı etrafa ışıklar saçıyor öyle ki gözümüz kamaşıyor.

evliliğinle alakalı endişelerin var galiba psikolojin rüyana yansımış

Eski eşinle yeniden bir görüşmen olabilir ama ona inanmamalısın hiçbir şekilde.
Çünkü değişmez ve seni hayal kırıklığına uğratır.
Üzer seni.
Boş boş konuşup, havadan atacağı sözler olacak bu insanın sana karşı.
Sen ümitleneceksin ama ümitlenme.
Bu adamda iş yok.

Ben de böyle düşünüyorum ama yine de bu şekil net bi rüya olunca yorumlatmak istedim. Daha başka ne olabilir acaba??

Ben de böyle düşünüyorum ama yine de bu şekil net bi rüya olunca yorumlatmak istedim. Daha başka ne olabilir acaba??

Altin kismet demektir diye biliyorum ama kırmızı ve lacivert de ruyada gorunce hayirli olmayan renklerdir.
Bana göre tekrar denemek isteyeceksiniz ama olmayacak. Aynen o yüzük gibi düşecek.

Kendimi tabirci sandim. Ya ruyalar bilincaltidir arkadasim. Illa bir anlam cikarmak gerekmez anlayacagin.. her gun gördüğümüz ruyalari yorumlasaydik ooooo..

Pek iyi bir rüya değil ama rüyaların da evlenmemeyi bilinç altına yerleştirmelisin. Yüzüğün parmağından düşmesi, bu bilincin kısmen oluştuğunu gösteriyor. Aşk meşk olaylarından zihnini temizlemezsen, pek hoş olmayan bir psikolojik sürece girebilirsin.. Kim bilir belki de o sürece girmişsindir. Ama bu rüyan da, bir nevi korunmuşsun.
Not: Belirtmekte fayda var. Eski eşim dediğin, eşin değildi. Sadece senin öyle düşünmen gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…