Rüya Yorumları rüya yorumlayabilen arkadaslar bir bakabilir mii???

kvrckz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
21
1
36
Ankara
dün gece görüdüğüm rüayadan çok etkilendim ve bir anlam veremedim. Nadir olarak rüya görürüm ve geneli gerçekleşir. Rüyamda eski sevgilimden bir mesaj geliyor fotografını yollar mısın diye ve ardından bir mesaj daha geliyor kendim için değil kızlarım için istiyorum diyor. Meger rüyamda eski sevgilimden ikiz kız çocugum varmıs ve evli değiliz çocuklarda babasında kalıyormuş. Bende fotograf yerine bulusmayı teklif ediyorum ve bulusuyoruz. Kızlardan birini kucagıma alıyorum seviyorum henüz bebekler ve çok guzel tertemizler. Bir anda kucagımdaki bebek yüzümü okşayarak konuşmaya başlıyor. ''anne sevgilimize çok benziyorsun'' diyor. bende sevgiliniz kimmiş bakalım diyorum ve eski sevgilimi gösteriyor rüyamda babasını yani. Eski sevgilmle ayrılalı 8 ay oldu ve bu rüya cok acayip geldi bana. Yardımcı olacak arkadaslar yazarsa çok sevinirim. Simdiden tesekkurler...

eski sevgilim falan diyorsun ama onun özleminide çekiyorsun..sevgiliyken kurulan hayaller rüyana gelmiş..bilinç altına yerleşiyor yaşananlar ..değil aylar yıllar geçse bile bilinç bunu sana rüya olarak aksettiriyor..aslında böyle bir rüyayı görmeyi sen istemişsin ve film izler gibi görmüşsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…