Rüya Yorumları Rüya yorumlayabilen arkadaşlarım yardım ediiinnn

Sevgisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
17
2
86
Malatya
benim annem dün gece benimle ilgili bir rüya görmüş.Vefat eden anneannemi görmüş ama rüyada öldüğünü hiç bilmiyomuş ama öpüyomuş ağlıyomuş seni çok özledim diyomuş annem.Anneannem de ağlama demiş.anneme bir poşet vermiş.Benim ismim sevgi ve anneannem de bunu al sevgiye ver bu sevginin ödülü demiş.Annem sevgi bunu haketmiyo demiş.O da sen ver hakediyo demiş.Annem ağlamış sarılmışlar ve anneannem çıkmış gitmiş.O gittikten sonra annem poşedi açmış içinde beyaz ve etrafında yeşil iple gidilmiş bir mevlit örtüsü varmış.Bu benim aklımı çok karıştırdı ne anlama geliyor acaba tabiri nedir bu rüyanın yardımcı olursanız çok sevinirim. :26:

öncelikle annen annesini özlemiş siz iyi kalpli bir insansınız bu iyi niyetliliğiniz sayesinde manevi dereceniz artacak ve bir muradınız varsa muradınıza ereceksiniz bu arada anneniz annesine yasin filan okusun çok hayırlı güzel ve olumlu enerjili bir rüya

bencede çok güzel bir rüya arada bende görürüm böyle güzel şeyler ama sıkıntılı zaman geçirdiğim için hep karamsar şeyler görüyorum :(

tüylerim diken diken oldu, belki anneannenizin ruhuna çok okuyorsanız o malum olmuştur diye yorumladım ben, bence siz yine de komşuları çağırıp anneanneniz ve ölülerinizin ruhu için bir mevlit okutun evde küçük çaplı....

canım annen annesini özlemiş. Seninle ilgili bir sorunu var annenin. Fakat senin için haksızlık ettiğini düşünüyor. Bilinç altının etkileri bence. Rüya gayet güzel. :)

Back
X