rüya yorumlayabilenler bakarmısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar mrb
çok içim sıkıldı buraya yazmak istedim.ben yaaklaşık 3-4 aydır işyerinde sıkıntı yaşıyorum. birim değiştirmiştim. dolayısıyla hep diken üzerindeyiz köti biryere gönderilme konusunda. ben de buraya geldiğimden beri birsürü şanssız kötü olay yaşadım ve müdürün ve diğer idarecilerin gözünde haketmediğim halde kötü bir intiba uyandırdığımı düşünüyorum. işle alakalı değil arkadaşlık ilişkileri gibi sosyal konularda. yoksa işimi asla savsaklamam yarım bırakmam. ama burada iş dışındaki diğer şeylere de gereksiz derecede müdahale diliyor ve ben hep geriliyorum. şimdi işyerindeki durum özetle bu.
dün gece de rüyamda, şuanki müdür yardımcım ve bikaç arkadaş bir arabaya binmişler direksiyon dersi alacaklarmış.ben de arabaya biniyorum yada binecek gibi oluyorum orayı tam hatırlamıyorum ama müdür yardımcım beni arabadan " sana yer kalmadı " diyerek indiriyor ve sonra beni teselli ediyor..rüya tabirlerinde mevki kaybı olarak geçiyor arabadan inmek.
benim olumsuz rüyalarım hep çıkmıştır kızlar. zaten hislerim de hep böyleydi son zamanlarda. ben de bu rüyayı çok kötü yordum demek ki dedim gerçekten de beni burdan gönderecekler. ruhum çok sıkılıyor kızlar. haketmedğim halde böyle bşy yaşarsam üstelik işle bile ilgili olmayan sebeplerden kaldıramam gibi geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım hayır olsun. Rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar derler. Biraz bilinçaltı kaynaklı gibi geldi bana.

Bana haleti ruhiyenizden oturu bilincalti gibi geldi.

Rüya olumsuz değil ki.Siz sosyal açıdan yetersiz olduğunuzu düşündüğünüz için rüyada müdür yardımcısının sizi kovduğunu gördünüz.Ama sonra da teselli ediyor.Yani bu sizin kuruntunuz aslında.Rüyada üstü kapalı verilmiş. Rahat olun.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X