Rüya Yorumları ruya yorumu

incii86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
93
12
98
38
Kizlar birsey sormak istiyorum size bi kac gun once ben ruya gordum olmus dedemle babanemi bana cok yakinda sende geleceksin diyolar cok korkuyom simdi olunun csgirmasi iyi degil diyo ruya yorumlari bide zaten benim olum korkum var gerci ruyami hayalmi gordum onuda ayirt edemiyorum ama bu ara hep zaten olucekmisim gibi geliyo bide bunun ustune bu ruyayi gormem beni asiri derecede etkiledi bi isaretmi diye dusunmeye basladim gercekten cok korkuyorum boyle bi durum yasayan varmi ya

Ölümden korktuğunuz için boyle bir rüya gormussunuzdur muhtemelen. Her ruyanin bir anlami olmak zorunda değil ki zihnimiz bazen bize oyunlar oynayabiliyor.

Bilinç altına yerleşmiş arkadaşım rüyayı da ondan gormussundur.
Oo gördüğümüz rüyalar gerçek olmuş olsaydı dünyanın halini de düşünemiyorum.
Gaybi Allah'tan başkası bilemez. Korkunu da pek tabi yenebilirsin aslında, çözümsüz değil ;)

Bilinç altına yerleşmiş arkadaşım rüyayı da çağırmışormussundur.
Oo gördüğümüz rüyalar gerçek olmuş olsaydı dünyanın halini de düşünemiyorum.
Gaybi Allah'tan başkası bilemez. Korkunu da pek tabi yenebilirsin aslında, çözümsüz değil :KK66:
Saol cnm ya oyle derler olu yalan soylemez bide derler ya yok oleden once yakinini gormus onu csgirmis olmus diye cok korkuyom isaret mi diye off

Canım biraz da maneviyat ile ilgili işlere yoğunlaşman için bir işaret gibi geldi bana o zaman ölüm korkun da ortadan kalkacak emin ol :)

Saol cnm ya oyle derler olu yalan soylemez bide derler ya yok oleden once yakinini gormus onu csgirmis olmus diye cok korkuyom isaret mi diye off
Korktugun için ruyanda gormussun iste, bilinç altına yerleşmiş olay gayet açik ;)
Bir an önce bu düşünceleri atmaya çalış bence sen bu konuya yogunlas ;)

Back
X