Rüya

Damla28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
47
10
38
33
Mrb arkadaşlar rüyalar bi ara pesimi bırakmıştı ama yine basladi😥gördüğüm rüyaların anlamları hep ölüm yaziyor😥dün gece evimi beyaz renge boyatmisim boyaciyada diyorum ki aa ne güzel boyamışsınız bir damla dahi yere boya dökmemişsiniz sabah netten baktım bakmaz olaydım evinde boyacı görmek o evden bir cenaze çıkacağı anlamına gelir yaziyor😥😥çok kötüyüm arkadaşlar😥😥

Rüyalar ile amel edilmez sen rüyayı şöyle diye yorarsin başka türlü çıkar hayra yor fazla takılı kalma rüyalara

Mrb arkadaşlar rüyalar bi ara pesimi bırakmıştı ama yine basladi😥gördüğüm rüyaların anlamları hep ölüm yaziyor😥dün gece evimi beyaz renge boyatmisim boyaciyada diyorum ki aa ne güzel boyamışsınız bir damla dahi yere boya dökmemişsiniz sabah netten baktım bakmaz olaydım evinde boyacı görmek o evden bir cenaze çıkacağı anlamına gelir yaziyor😥😥çok kötüyüm arkadaşlar😥😥
böyle şeylere inanmayın. tabgirlerde hep zıt şeyler yazar. ben artık bıraktım onlara bakmayı. örnek vereyim kanalizasyon patlamıştı rüyamda. tabirlere baktım hem para zenginlik yazıyor hem de yüklü bir mal kaybına işaret ediyor yazıyor. yani yalan bunlar boşuna bakıp kendinizi olumsuz etkilemeyin

Back
X