Rüya

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
Arkadaşlar her gece yattığımda aynı rüyayı görüyorum manasını her yerde aradım ama yok.
Pazara gidecekmişim abim yolumun üstü diye ona hoşça kal diyorum o anda yanımıza ortaokulda samimi olduğum bir erkek geliyor yok bende gidiyim mi abi bi'şey anlatacağım hem falan diyor neyse gidiyoruz biz annemle ablam saç başa kavgaya girmişler yeni ayrılmışlar kimse anlatmıyor ne olduğunu ablamında saçı gözüküyor baş örtüden çıkmış da ama sarı renk normalde saçı sarı değil. Çocuğa diyorum ayna bulur musun diye bir poşetten çıkarıp veriyor aynanın çerçevesi büyük aynası küçücük ve üstünde bebek sembolü var. Eve gidiyoruz ama ablamlar hala orada bu satanist gibi bir kızın yanına gidiyor önüne geçip hemen gidiyim diye uğraşıyorum gidemiyorum.
Rüyadan anlayan lütfen yazsın bıkmış bir haldeyim

canım bir bütün olarak rüyanın anlamını bulman olanaksız...
benim gördüğüm bazı rüyalar çıkıyor birebir değil tabi ama anlamlarına baktığımda
aşağı yukarı tutuyor....
rüya tabirindee ordaki objelerin anlamına bak ve anlamları birbirine ekleme çalış.
mesela ayna sarı saç vs gibi...
bence hayra yor ki hayırlı bi rüya olsun

Ruyalar iyiye yorulmalidir diye biliyorum. Keske buraya koymasaydiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…