Bende 3 aylık hamileyken yere kız ismi yazdılar ama doktorlar erkek zemiato sonuç olarak kızım oldu çok şükürKızlar daha 6haftalık hamileyim cinsiyeti ögrenmemize cok var anlayacagınızgecen gece rüyamda doktorda kontroldeydim ultrasonla bakılıyordu doktor kilosunu söyledi ben de aa neden o kadar zayıf dedigimde doktor eee kızlar böyle minik narin olurlar dedi... sizin de böyle gördügünüz rüya oldu mu ve sonrasında dogru cıktı mı yoksa tam tersi mi cıktı paylasırsanız sevinirim
Canım kac haftalıkken erkek dediler ve ne zaman öğrendin kızın oluğunu kaçıncı haftandaBende 3 aylık hamileyken yere kız ismi yazdılar ama doktorlar erkek zemiato sonuç olarak kızım oldu çok şükür
Hamileyken rüyamda eşimle tekrar düğün yaptigimizi gördüm ve ben gelinlik giymistim. Anlamina baktigimda saglikli bir erkek cocugu olacağını söylüyordu ve oğlum olduKızlar daha 6haftalık hamileyim cinsiyeti ögrenmemize cok var anlayacagınızgecen gece rüyamda doktorda kontroldeydim ultrasonla bakılıyordu doktor kilosunu söyledi ben de aa neden o kadar zayıf dedigimde doktor eee kızlar böyle minik narin olurlar dedi... sizin de böyle gördügünüz rüya oldu mu ve sonrasında dogru cıktı mı yoksa tam tersi mi cıktı paylasırsanız sevinirim
Benim ruyam dogru cikmisti hep kizima benzeyen bebek goruyordumKızlar daha 6haftalık hamileyim cinsiyeti ögrenmemize cok var anlayacagınızgecen gece rüyamda doktorda kontroldeydim ultrasonla bakılıyordu doktor kilosunu söyledi ben de aa neden o kadar zayıf dedigimde doktor eee kızlar böyle minik narin olurlar dedi... sizin de böyle gördügünüz rüya oldu mu ve sonrasında dogru cıktı mı yoksa tam tersi mi cıktı paylasırsanız sevinirim
Abla bende hamilik suphem var bende rüyamda ikizlerim.olmus ikiside erkek birini emzirip birinide sutumum sağıp biberonla iciriyordum acaba benimim rüyamda inşallah gerçek olurmuHamileyken rüyamda eşimle tekrar düğün yaptigimizi gördüm ve ben gelinlik giymistim. Anlamina baktigimda saglikli bir erkek cocugu olacağını söylüyordu ve oğlum oldu
Allah bilir canim benim biz hayır olsun diyelim Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinAbla bende hamilik suphem var bende rüyamda ikizlerim.olmus ikiside erkek birini emzirip birinide sutumum sağıp biberonla iciriyordum acaba benimim rüyamda inşallah gerçek olurmu