Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk hamileligimde ruyamda kizim oldugu gormustum ve bir kizim var. Dun gece ruya gordum ve cok tatlu bir kiz cocugu dogurmustum bu da kiz olacak belki ona isarettir
Mrb kızlar ilk hamileliğimde kız görmüştüm oğlum oldu yine hamileyim ablam rüyasında oğlum olduğunu görmüş banada rüyamda bir kaç kadın ismini Ayşe koy bebeğin dediler bakalım hangisi olacak :)
Mrb kızlar ilk hamileliğimde kız görmüştüm oğlum oldu yine hamileyim ablam rüyasında oğlum olduğunu görmüş banada rüyamda bir kaç kadın ismini Ayşe koy bebeğin dediler bakalım hangisi olacak :)
1 kere erkek 2 kere kız gördüm. Ama erkeği gördüğümde daha gerçekti sanki. Uyandığımda bana göre annelik duygusunu hissetmiştim ve resmen bebeğimi özlemiştim. 11. Haftadayım. Hayirlisi bakalim.