Aynen ben yazacaktım,kaç Yıldır tık yok,eskıden gun gıbı net çıkardı,çokda anlatmadım,ama korktum,korkunca dahada göremez oldumzaman zaman oluyor bu insanlarda, ama anlatınca büyüsü bozuluyor merak etme artık gormiyceksin paylaştığın için :)
doğru bılemez,ama dılerse Allah dilediği kuluna bıldırırGaybi Allah'tan baskasi bilemez.
Sadece tevafuk olmus o kadar :)
Elbetteki ama konu sahibinin yazdiklarindan bana sadece tevafuk gibi geldi. : )doğru bılemez,ama dılerse Allah dilediği kuluna bıldırır
Anlıyorum yasayan bılır,ınan bazen şoka gırdığım bıle oldu,ama artık hıç olmuyor,nedenını bılıyorum,konu sahıbını bılmem,hıç unutmam bı rüya gördüm mümkün değil dedım ,varacağım yere öğleden sonra varacaktım,rüyamda karanlıktı,yağmur vardı yerler ıslaktı,mümkün değildi ağustosdu,onemsemedım,lakın Boğaz Köprüde olay olmuş,kapanmıştı kaldık 4 saat Akşama bı trafık,oldunu karanlık,bırde yağmur yapsınmı,eyvah dedım,zayen saat 9 vardım aynen ruyamdakı olay olduElbetteki ama konu sahibinin yazdiklarindan bana sadece tevafuk gibi geldi. : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?