Rüyada gördüğünüz bebek

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
merhaba kızlar. Dün gece eşim rüyasında allahın izniyle doğacak olan kızımızı görmüş 1 yaşlarındaymış eşimden saklanıyormuş eşimde yüzünü görmek için peşindeymiş yakalamış ve yüzünü gördüğünde ilkilmiş gözleri mavi grı arasında beyaz tenli bir bebekmiş eşim ağlayamaya başlamış bu benim çocuğum diye. İnternette biraz araştırdım bir cok kişide bu olmuş ve rüyalarında gördükleri bebeklerine sahıp olmuşlar ( benim gözlerim ela eşimin kahve rengi ben acık tenliyim eşim esmer) sizdede böyle rüya görüp o bebeğe sahip olan oldumu?

merhaba kızlar. Dün gece eşim rüyasında allahın izniyle doğacak olan kızımızı görmüş 1 yaşlarındaymış eşimden saklanıyormuş eşimde yüzünü görmek için peşindeymiş yakalamış ve yüzünü gördüğünde ilkilmiş gözleri mavi grı arasında beyaz tenli bir bebekmiş eşim ağlayamaya başlamış bu benim çocuğum diye. İnternette biraz araştırdım bir cok kişide bu olmuş ve rüyalarında gördükleri bebeklerine sahıp olmuşlar ( benim gözlerim ela eşimin kahve rengi ben acık tenliyim eşim esmer) sizdede böyle rüya görüp o bebeğe sahip olan oldumu?

Sahip olma derken kiz veya erkek anlamindadir o bence

Bebeğimiz kesin kız rüyadaki bebekte kız benim anlatmaya çalıştığım rüyada görünen bebek yüzene bire bir doğan bebeğin benzemesi

Benim başıma geldi. Ilk gebeligimde oğluma hamileyken rüyamda yüzünü görmüştüm. Şimdiki oğlumun haliyle hemen hemen aynı. Teni kırıkları çoğu şeyi aynı. Ama tipatip değil. Ben inanıyorum şahsen. Rabbim saglicakla kucağıniza almayi nasip etsin :))

ben hep oğlum olacak gibi hissediyordum.. rüyamda bir bebişe bakıyodum kızımmış güya.. şimdi bakıyorum da :) valla benziyo rüyadakine :) hiç düşünmemiştim :)

Ilk kızimı ruyamda hep cok cirkin gorüyordum ;) eşimde icine dogmus gibi hep sarışın mavi gozlü olacak derdi saçmalama derdim ikimizde kara nasıl sarışın olsun hakikattende sarışın mavi gözlü cok güzel bir kızımız oldu :)

Benim hamileyken gordügüm ruyalarım hic çıkmadi canim ne cinsiyet olarak nede sarışın esmer olarak ;)

Ilk kızimı ruyamda hep cok cirkin gorüyordum :KK66: eşimde icine dogmus gibi hep sarışın mavi gozlü olacak derdi saçmalama derdim ikimizde kara nasıl sarışın olsun hakikattende sarışın mavi gözlü cok güzel bir kızımız oldu :)

Benim hamileyken gordügüm ruyalarım hic çıkmadi canim ne cinsiyet olarak nede sarışın esmer olarak :KK66:
Ailede varmı peki mavi gözlü birisi? Benimkilerde çıkmaz ama eşim görmüş cok etkisinde kalmış

ben hep oğlum olacak gibi hissediyordum.. rüyamda bir bebişe bakıyodum kızımmış güya.. şimdi bakıyorum da :) valla benziyo rüyadakine :) hiç düşünmemiştim :)
Heyecanlandım bir cok kişide olmuş bu okuduğum yazalara göre şimdi sizde söyleyince doğruluğuna inandım gibi.

Bende rüyamda hep erkek bebek gördüm daha hamile olduğumu bilmezken... Hatta ebe getirip koklattirmisti Doğuma cok az zaman kala kundak içinde minicik bir bebek gördüm doğum oldu gördüğüm bebeğe sahip oldum :)

Bende rüyamda hep erkek bebek gördüm daha hamile olduğumu bilmezken... Hatta ebe getirip koklattirmisti Doğuma cok az zaman kala kundak içinde minicik bir bebek gördüm doğum oldu gördüğüm bebeğe sahip oldum :)
Doğru yani duyduklarım okuduklarım hurafe değil cok sevindim. Gercekten bire bir benziyormu

Ben de arada bir şeyler görüyorum ama net olarak da hatırlamıyorum.Hep psikolojiktir diyordum çıkıyor muymuş ?

Doğru yani duyduklarım okuduklarım hurafe değil cok sevindim. Gercekten bire bir benziyormu
Evet benziyor hatta ilk sarı yelekli bir çocuk getirdiler koklattilar bana akça pakca bir çocuktu tevafuk bu ya sarı yelek hediye geldi giydirdm aynı :) doğuma yakın da kundak içinde pusette yatan bir bebek gördüm gözleri hafif çekik beyaz tenli bir çocuktu doğdu öyleydi şimdi bembeyaz ten masmavi gözleri olan bir bebeğim var :)

Evet benziyor hatta ilk sarı yelekli bir çocuk getirdiler koklattilar bana akça pakca bir çocuktu tevafuk bu ya sarı yelek hediye geldi giydirdm aynı :) doğuma yakın da kundak içinde pusette yatan bir bebek gördüm gözleri hafif çekik beyaz tenli bir çocuktu doğdu öyleydi şimdi bembeyaz ten masmavi gözleri olan bir bebeğim var :)
Allah bağişlasın masallah bebeğine rabbim sana bagıslasın. Bakalım bizimkide oyle olcakmı

Back
X