Rüya Yorumları Ruyada gorulen ayni kisi..

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
398
Arkadaslar selam

Ruyama devamli giren tanidik bir Akrabam var..Ben hayret ediyorum ruyalarima surekli giriyor.
2 gun once gormustum bu gece yine ruyamdaydi..
Kendisi akrabam olur tanidigimiz yani erkek..
Ruyamda Ben uzgunum boyle kafami onume egmisim,saclarim da onume dusmus tabi kafami onume egince.
Bu tanidik da yanima geliyor cok net hatirliyorum..Yanima geliyor ve saclarimi eline aliyor tek tek opuyor..ustune birde kokluyor sacimi..Ruyamda hep sevgi ile yaklisiyor bana..hep beni izliyor bana bakiyor..
Bismillah yaaa.. Bu nedir acaba? Vallahi gece birden uyandim ne oluyor bu nedirrrr dedim...
inanilmaz sinir oluyorum neden ruyama giriyor..! Biktim yemin ederim biktim..Biz uzagiz da birbirimizden,hic gormem etmem bu kisiyi..Kafamada sureklide dusundugum biri degil.. En sonunda arayacagim hayirdir ne oluyor diyecegim yaa, o haddeye geldi yani?

Yorum yapabilecek biri var mi acaba..

bilemiyorum ama ilginçmiş, siz facebooktan yakın markaja alın bu kişiyi bakalım,belki de gerçekten ilgisi vardır ve zamanla aranızda bir şeyler olur...

bilemiyorum ama ilginçmiş, siz facebooktan yakın markaja alın bu kişiyi bakalım,belki de gerçekten ilgisi vardır ve zamanla aranızda bir şeyler olur...

Canim benim ben onu niye yakin markaja alayim, tabi sende haklisin Ben Evliyim...yazmayi unutmusum..
Bu bahsettigim kisi benim kuzenim oluyor.. Kendisi ile benim nisanlanma durumumuz olacakti..Hersey hazirdi, kendiside cok istemisti..
Ama ben akraba evliligine siddetle karsi ciktigim icin hemen red ettim son anda ve kurtuldum cok sukur..
sonra ben esimle tanisip evlendim zaten..
Gecen sene gormustum kuzenimi dayimlara gittigimde..Orda bana baya laflar etti,ustu kapali.
ben hic orali olmadim..sustum hep.. Ama belli bir kuyruk acisi var.. Belkide Nisana son 3 gun kala onu yuz ustu biraktim diye merak ediyor? Neden,nicin oldu diye? Cunku diger kuzenlerimizle ayni ortamda oldugumuz bir anda aynen sunu dedi:

"Bir kiz vardi,beni istiyordu aslinda, bende onunla evlenmeyi cok istedim..Tam nisan takmak istemistik ki, birden beni istemedi, terk etti..inanilmaz merak etmisimdir niye,neden diye.. Neyse... dedi.. Ben direk yuregimde hissettim zaten herkez bana bakti o anda.. "

Kendisi halen bekar..
Ben evlenmisim gitmisim, neyin kinidir bu yaa.. ben onu isteseydim zaten onunla evlenirdim..
Bananee!.. ben esimi sevdim onunla evlendim.. Ama bu adamin kininden kurtulamadim ben.. inanilmaz belli bana bir gicikligi var...
hisseder insan..

Yemin ederim biktim!....Daral geliyor gece yarisi uyaniyorum...

Son düzenleme:

ben de ikiniz de bekar ve aranızda hiçbir şey yaşanmadığı halde öyle rüya gördünüz sanmıştım, nereden bileyim, o zaman normal yani...

o zaman o sizi hala seviyor ve sizden aynı zamanda nefret ediyordur, bir de sizin bilinçaltınıza o sizi çok severken siz onu istemeyip nişana birkaç gün kala terk ettiğinizden, yaşananlardan dolayı onun durumuna üzülüp, kendinizi sorumlu tutup vicdan yapmış olabilirsiniz farkında olarak veya olmadan, o da rüyalarınıza giriyordur...

Yok canım vicdan yapmadım aslında zaten o da beni ilk başlarda hep istemedi naz etti surat yaptı ohoo beni yerin dibine soktu çoğu zaman. Bu seferde o istedi, tam nişan olacaktı yüzük bilezik bile almıştı hatta dayıma demiş gidip isteyelim ben istiyorum tam geleceklerdi ki sanki Allah tarafından ben istemedim soğudum bıraktım asla o kişiyle evlenmem dedim hiçbir açıklama da yapmadım ona ve kimseye..herkez çok şaşırmıştı birden vazgeçince ..

Baya oturmuş içine sanırım..
Ama zorla olmaz bu işler nasip kısmet..
Biz eşimle evlenirken ne aradı nede tebrik etti zaten..

Gelmesin rüyama ya sevgisinide kendine saklasın sinir !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…