Rüyada görülen hamilelik

Disikurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
4
0
86
32
Bir hafta önce bir rüya gördüm ve sizlere danışmak istedim.yesil cubbesi oldugunu hatırladığım yaslica bir dede yanima geldi ve ustumde olan mor renkli bluzimi karnima kadar acti ve eliyle dokunup 2 günlük hamilesin onu koru dedi. Ve kayboldu dokunmasindan karnima tutun sesi bile o kadar gerçekti ki olabilir mi malum

Bir hafta önce bir rüya gördüm ve sizlere danışmak istedim.yesil cubbesi oldugunu hatırladığım yaslica bir dede yanima geldi ve ustumde olan mor renkli bluzimi karnima kadar acti ve eliyle dokunup 2 günlük hamilesin onu koru dedi. Ve kayboldu dokunmasindan karnima tutun sesi bile o kadar gerçekti ki olabilir mi malum
bende rüyamda hamile olduğmu gördüm ama yokmuş öyle bir şey çok istediğimizden rüyamıza giriyor

Bende ruyamda gordum arkadaslar. Ruyamda esim goguslerimi sıkıodu gpguslerimden sutler damlio gogsumun ustune gobegime falan ama nasil ciglikla gulumsuyorum esime bak demek ki hamileyim hamile olmasam sut gelmezdi diorum sonra uyandim. Sabahina anneme anlattim hayra yordu ya hamilesin ya yakin zamanda kalcan dedi hastaydim o donemde annem bakmaya gelmisti bana antibiyotik falan kulla iodum hatta. Aksaminda kayinvalidemle esimin halasi gelmisti o kadar etkisinde kalmistim ki onlarada ruyami anlatmistim esimin halasi hatta sacma sapan yorum yapmisti ruyalar tersine cikar demekki kalamican die. Her neyse o donemde alttan kasintim olmaya basladi ruyami gordugum haftadan 1 hafta sonra kasintimdan dolayi uni. hastanesine gittim asistan doktor bana muayene ederken soruo iste yikiomusun icine dogru die bende cocuk sahibi olabilmek icin yikamiorum dedim ultrasonla bakti rahim duvarin kalinlasmis burda ufak bisey goruorum dedi kanla idrar istedi. Ben ama takmiodum zaten adet gecikmelerim oluo kizligimdada kac tane doktor cikolata kistim var hamile kalman zor anca tup bebek yoluyla kalabilirsin dedi o yuzden diorum ki kesin yoktur bisey. Bir yandan kanla idrar vermeye gidiorum bir yandan sakin umutlanma yoktur bisey die kendime telkinde bulunuorum sonra kendi kendime ama ufak bisey goruorum dedi orayada fistik kabugu kaccak degil ya diorum. Velhasil hamileymisim hemde 5 bucuk haftalik ve kasintim olmasa ogrenemeyecektim hemen cunku adet duzensizligim vardi 7 tane doktorun bana hamile kalman zor kiminin soyle kisti alalim boyle yapalim kiminin kisti alsanda tekrarlar yumurtaligina yapisikta tekrarlayabilir gebe kalmani engelleyen bır kist ancak tup bebek yoluyla hamile kalabilirsinli karisik sozlerinden sonra esim evlenmeden once bunlarin hepsini biliodu tabi evlendik ve 4bucuk aylik korunmasiz iliskiden sonra Rabbim nasip etmisti yani ben 6.ayimin icinde ogrendim ve bana malum olmustu kizlar. Bide hamile kalamayacaginixi duymak yani anca tedaviyle olabilecegini zor bir durum bide evlendikten sonra bunu her ay gelen adetle gorunce yani tescillenince dahada zor bunu bende yasadim ama Rabbime sukur hemen nasip oldu demem o ki onca doktorun ne dedigi hic önemli degilmis Allah ne zaman nasip etmek isterse dogru zaman ne zamansa oluo demek ki benim yasim 25 benim icin gec degildi ama esimin yasi 34 cok sukur senelerimizi almadi hemen nasip etti. Nerde kim varsa isteyen herkese nasip etsin. Allahin izniyle kucagima almama 4 haftam kaldi insallah saglikla sihhatle dogsun :dua: Rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip etsin hep dua ediorum isteyenlere

BEnde rüyamda görmüştüm hep bebeğimin ismi rüyamda konulsun istemişimdir ve rüyamdada evimin bahçesinde kucağımda bir bebekle oturuyordum kundağıyla birlikte üç kat sarılmıştı beyaz battaniyeye ve hiç kıpırdamıyordu arkadan sanki kulağıma eğilip söyleniyormuş gibi aynı ismi iki defa üst üste söyledi biri ama bu sesi sadece ben duyuyordum sanki :( ama maalesef varlığından haberim bile yoktu düşük yapınca öğrenmiş oldum :( :( ama garip olan benim mutsuz hüzünlü yüz ifademdi :/

BEnde rüyamda görmüştüm hep bebeğimin ismi rüyamda konulsun istemişimdir ve rüyamdada evimin bahçesinde kucağımda bir bebekle oturuyordum kundağıyla birlikte üç kat sarılmıştı beyaz battaniyeye ve hiç kıpırdamıyordu arkadan sanki kulağıma eğilip söyleniyormuş gibi aynı ismi iki defa üst üste söyledi biri ama bu sesi sadece ben duyuyordum sanki :KK43: ama maalesef varlığından haberim bile yoktu düşük yapınca öğrenmiş oldum :KK43: :KK43: ama garip olan benim mutsuz hüzünlü yüz ifademdi :/
Dusuk yapcaginiz icin demekki suratiniz huzunluydu. Rabbim tekrar nasip etsin insallah

Bende dün gece bir rüya gördüm. Annemin evindeydim. Yanimda kuzenim vardı. Küçükler hali. Erkek çocuğu 2 yaslarinda. Biriyle test yapiyorum 2 cizgi cikiyo. Inanamiyorum tekrar yapiyorum tek. Sonra soruyorum 2 cizgi cikmamismiydi diye sonra 3. Testi yapıyorum çift çizgi. Seviniyorum anneme anlatiyorum o da seviniyo. Tabirlere baktim evli kadin icin gebelik diyor. 2 gun sonra adetim olcak arada kram giriyor ama bulantilarimda hafif hafif. Esim çocuk istemiyo suan ama ben istiyorum. Geri cekme yontemiyle korunuyoruz. Psikolojik seyleri 2 yildir yasadim. Bu sefer insallah böyle olmaz.. nedir bunun anlami bilmiyorum..

Back
X