Hangi bölüme yazıcağımı bilemedim bende buraya açtım konuyu.Sabah namazını kıldıktan sonra yattım.Aklınıza artı 18 bir şey gelirde heycanlanırsınız ya rüyamda birden 3-4 saniyelik öyle bi heyecan hissettim.Cinsel münasebet filan görmedim.Uyandığımda tuvalete gittim afedersiniz çamaşırımda bir şey yoktu ama yaşlılık hissettiğim için peçeteyle organımı sildim her zaman gelen akıntıdan vardı.Böyle şeyleri düşünmemek için kendimi hep zorlarım.Uyumadan önce de düşünmeyeyim diyodum.Acaba psikolojik mi oldu diye de geldi aklıma.Şeytanın vesvesesine de uymak istemedim.Size iki şey sormak istiyorum.
1-Şimdi benim gusül almam gerekir mi ?
2-Şimdi benim bu konuda şüpheye düştüğüm için guslüm bozuldu mu ? Bir arkadaşım şüpheye düşersen guslün bozulur demişti o yüzden aklıma takıldı.
5 vakit namaz da kılan bir insanım günaha girmek istemiyorum.
Ilginc, ama bu kadar suphe icinde kalip rahatsiz olduysan, buradakilerin fikrini almadan 5 dakikalik bir dusa niye girmiyorsun ki?
.
Bu kadar supheye dusup burda konu acacagina nette arastirip yada 10 dk bi dus alsaniz olmazmi
şu an için vakti olup alması gerekebilir ama eğer almak için müsait değilse de bu konunun tam olarak bilinmesi gerekiyo
Yapıcı düşünmeniz güzel, belki de siz haklısınız. İlk konu ilk mesaj olarak tuhafıma gitti benim. Ben böyle bir şüpheyle uyansam duşumu almadan evden çıkmam. Ya da sorunun cevabını burada değilde dini sitelerde arardım.
"Böyle şeyleri düşünmemek için kendimi hep zorlarım.Uyumadan önce de düşünmeyeyim diyodum" demesi de tuhaf. Ne bileyim, sanki konu sahibi erkek de, bayanlar da böyle rüyalar görüyorlar mı diye merakı depreşmiş gibi geldi bana :)
.
Hangi bölüme yazıcağımı bilemedim bende buraya açtım konuyu.Sabah namazını kıldıktan sonra yattım.Aklınıza artı 18 bir şey gelirde heycanlanırsınız ya rüyamda birden 3-4 saniyelik öyle bi heyecan hissettim.Cinsel münasebet filan görmedim.Uyandığımda tuvalete gittim afedersiniz çamaşırımda bir şey yoktu ama yaşlılık hissettiğim için peçeteyle organımı sildim her zaman gelen akıntıdan vardı.Böyle şeyleri düşünmemek için kendimi hep zorlarım.Uyumadan önce de düşünmeyeyim diyodum.Acaba psikolojik mi oldu diye de geldi aklıma.Şeytanın vesvesesine de uymak istemedim.Size iki şey sormak istiyorum.
1-Şimdi benim gusül almam gerekir mi ?
2-Şimdi benim bu konuda şüpheye düştüğüm için guslüm bozuldu mu ? Bir arkadaşım şüpheye düşersen guslün bozulur demişti o yüzden aklıma takıldı.
5 vakit namaz da kılan bir insanım günaha girmek istemiyorum.
1)Ruya gormek sizin elinizde degil. Yani gordugunuz ruyadan sorumlu degilsiniz bu yuzden gusul abdestine gerek yok. Ama huzursuzsaniz girin dusa hem rahatlarsiniz hem de namazini kilarken acaba kabul oluyor mu diye dusunmessiniz. Allah kabul etsin.
2) dini konu acmak yasak
bekarsa eger sik dus almaya utaniyor olabilir fakat banada erkek gibi geldi.o nedenle cevap yazmiyorum.ister al ister alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?