rüyalar dogru mu???

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kızlar kafama cok takilmasaydi konu acmazdim . Dun gece mübarek bir geceydi biliyorsunuz dini icerigine girmeyeyim. Neyse duamizi edip yattik esimle. Gece rüyamda birlikte calistigim abiyi ve esimi gördüm. Terör bolgesindeyiz şırnak tayiz. Esim beni aradi seni desifre etmisler dedi :(( bide asil kafama takilan heryerde lapa lapa kar yagiyordu. Araclar yolu acmaya ugrasiyordu ama ben yolda yanimda o abiyle yürüyordum . Sabah uyaninca tabirlere baktim . Bakmaz olaydim:(((
""""Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır. Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir. Rüyada kar görmek rizk ile yorumlanir. Rüyada karin üzerinde yürüdügünü görmek, beklemedigi bir yerden bir menfaat görecegine delildir r. Karin mevsimsiz görülmesi, soguk algınlığı hastalıklara, felce ve müzmin hastaliklara, bazen de yolculugun ertelenmesine, yolcu ve kiracilarin kazanç ve menfaatlarinin mümkün olmamalarina delalettir."""
Simdi Allah korusun benim basima felaket felc filan mi gelecek:((((((

Kızlar kafama cok takilmasaydi konu acmazdim . Dun gece mübarek bir geceydi biliyorsunuz dini icerigine girmeyeyim. Neyse duamizi edip yattik esimle. Gece rüyamda birlikte calistigim abiyi ve esimi gördüm. Terör bolgesindeyiz şırnak tayiz. Esim beni aradi seni desifre etmisler dedi :(( bide asil kafama takilan heryerde lapa lapa kar yagiyordu. Araclar yolu acmaya ugrasiyordu ama ben yolda yanimda o abiyle yürüyordum . Sabah uyaninca tabirlere baktim . Bakmaz olaydim:(((
""""Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır. Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir. Rüyada kar görmek rizk ile yorumlanir. Rüyada karin üzerinde yürüdügünü görmek, beklemedigi bir yerden bir menfaat görecegine delildir r. Karin mevsimsiz görülmesi, soguk algınlığı hastalıklara, felce ve müzmin hastaliklara, bazen de yolculugun ertelenmesine, yolcu ve kiracilarin kazanç ve menfaatlarinin mümkün olmamalarina delalettir."""

daha neler
:50::50::50:
rüyaların gelecekten haber verdiğine inanmıyorum
insanın gelecekle ilgili kaygı ümit yada stresinin dışavurumudur
tahminimce
gergin bir dönemde olabilrsin
bir beklenti içinde
yada olumsuz etkilendiğin bir olay yaşamış olabilrsin
hissettiklerinin ve bedeninin bu hisse verdiği enerjinin
yansımasıdır
rüya!
evet rüyalara dikkat etmeli ve tedbirli davranılmalı
ancak bunun nedeni gaipten haber almış olmamız değil
bilinçaltımızın
uyarı sinyali vermiş olmasıdır.
:49::49::49::49:

Ben de mevsimsiz kar görmüştüm. Allah'a şükür çok kötü bir şey olmadı. Olumsuz bir şey olduysa bile o ihtimal aklıma gelmedi zaten.
Rüyalarını önce sen kafanda iyiye yor. Rüyayı gördüğün anda ki hislerini hatırlarsın o anda ne hissediyorsan.
Rüya ilmi çok ayrı bir şey biz fihristten açıp okuyoruz anca.

ay yok canim ya inanma oyle şeylere. ruya sonuçta bilinçaltı kotu dusunup kotuyu çağırma. hayir olsun insallah. herkes ne rüyalar görüyor sonucta

daha neler
tahminimce
bir beklenti içinde
yansımasıdır
rüya!
bilinçaltımızın

DImi ???
İnşallah kotu bisey cikmaz
Iyi olur canim yaaa

iyiye yor iyi olsun derler,kötü düşünmeyin bircok anlami var rızkı bereketi dusunun oyle olsun

daha neler
tahminimce
bir beklenti içinde
yansımasıdır
rüya!
bilinçaltımızın

Rüyaların geneli bilinçaltımızdan kaynaklı burası kesin. Zaten rüyaların süresini düşünürsek rem uyku döneminde hatırlamadığımız yüzlerce rüya görüyoruz.

Ama bir de haberci rüya diye bir şey var. Kendim görüp 2 ay sonra gerçek olduğunu görmeseydim inanmazdım. Arkadaşımdan ve ablamdan da biliyorum
Altıncı hissi kuvvetli kişilerde olan bir şey bu.
Geleceği yalnızca Allah bilir ama tedbir alınamayacak bir durum neden gösterilsin orasını ben de çözemedim.
Rüya ilmi var ve okuduğumuzdan çok daha farklı anlamlar içeriyor.

Rüyaların geneli bilinçaltımızdan kaynaklı burası kesin. Zaten rüyaların süresini düşünürsek rem uyku döneminde hatırlamadığımız yüzlerce rüya görüyoruz.

Ama bir de haberci rüya diye bir şey var. Kendim görüp 2 ay sonra gerçek olduğunu görmeseydim inanmazdım. Arkadaşımdan ve ablamdan da biliyorum
Geleceği yalnızca Allah bilir ama tedbir alınamayacak bir durum neden gösterilsin orasını ben de çözemedim.

ISte bende bundan korkuyorum.
Cunku daha once kazanacagim okula kadar gördüm.
Esimin dayisinin vefat ettigi gece havada asili duran bir kararti gibi bisey gordum ama inanin ki kotu bisey olacagini hissettim . Esime dr söyledim. O da korkuyor bazen. Benim bu durumlarimdan.
O yuzden kafama takildi cok.

canım ben gördüğün rüyanın gerçekleşmesini de şöyle yorumluyorum
geleceğe ilişkin beklentin ve düşüncelerin gerçekçi
ve bu beklentilerinin yansıdığı görmüş olduğun rüya da
gerçikçi oluyor
yani geleceği görmüyorsun
doğru yorumlayıp tahmin ettiğin ve rüyana yansıyan gelecek
olası tahminlerini doğrulayarak gerçekleşiyor
:34::34:

Ben de yazın kar gördüm hiç birşey olmadı. Çünkü iyiye yorumladım :1:

ISte bende bundan korkuyorum.
Cunku daha once kazanacagim okula kadar gördüm.
Esimin dayisinin vefat ettigi gece havada asili duran bir kararti gibi bisey gordum ama inanin ki kotu bisey olacagini hissettim . Esime dr söyledim. O da korkuyor bazen. Benim bu durumlarimdan.
O yuzden kafama takildi cok.

Görebilirsin canım inandığım bir durum bu benim. Altıncı hissin kuvvetli demek ki. Ya da bu o hissi ne kadar dinlediğinle alakalı bilemiyorum.
Ama sen ne görürsen gör rüyayı iyiye yorman gerek. Hayırdır inşallah de ve geç. Bununla yaşamaya alışmalısın.
Senin gördüğün kar farklı bir anlamı olabilir. Bazen rüya içinde farketmediğin bir şey olabilir hayırlı olan.
Nedense kar bana beyaz olduğu için kötü bir çağrışım yapmaz gözüme hoş gelir. Tabirler ne derse desin sen ilk ne hissettiysen o.:34:

canım ben gördüğün rüyanın gerçekleşmesini de şöyle yorumluyorum
geleceğe ilişkin beklentin ve düşüncelerin gerçekçi
ve bu beklentilerinin yansıdığı görmüş olduğun rüya da
gerçikçi oluyor
yani geleceği görmüyorsun
doğru yorumlayıp tahmin ettiğin ve rüyana yansıyan gelecek
olası tahminlerini doğrulayarak gerçekleşiyor
:34::34:

Benim gördüğüm rüya bir ölüm olayıydı yalnız. Sekiz aylık yeğenimdi hasta ve yaşlı biri değildi. Bununla ilgili bir beklenti olabilir mi? Mekan farklı mecazi bir çok olgu var. Bunlar sonradan anlam buluyor tabi.
Rüyayı gördükten sonra aynı senin gibi düşünüp bilinçaltıma kızdım ne biçim şey bu diye. Doğal olarak bir daha düşünmedim ta ki aradan 2 ay geçip kabusum gerçek olana kadar. Hayatımın ilk ve en büyük şoku 9 sene geçti rüyayı bile hatırlıyorum.
Haberci rüya neymiş öğrendim malesef.

Arkadaşımın anlattığı rüyanın gerçeğine şahit oldum. Dedim ya çok karışık.

Neyse konu ekseninden kaymadan susuyorum :44:

Görebilirsin canım inandığım bir durum bu benim. Altıncı hissin kuvvetli demek ki. Ya da bu o hissi ne kadar dinlediğinle alakalı bilemiyorum.
Ama sen ne görürsen gör rüyayı iyiye yorman gerek. Hayırdır inşallah de ve geç. Bununla yaşamaya alışmalısın.
Senin gördüğün kar farklı bir anlamı olabilir. Bazen rüya içinde farketmediğin bir şey olabilir hayırlı olan.
Nedense kar bana beyaz olduğu için kötü bir çağrışım yapmaz gözüme hoş gelir. Tabirler ne derse desin sen ilk ne hissettiysen o.:34:
Insallah hayirlara vesile olur canim ya

Benim gördüğüm rüya bir ölüm olayıydı yalnız. Sekiz aylık yeğenimdi hasta ve yaşlı biri değildi. Bununla ilgili bir beklenti olabilir mi? Mekan farklı mecazi bir çok olgu var. Bunlar sonradan anlam buluyor tabi.
Rüyayı gördükten sonra aynı senin gibi düşünüp bilinçaltıma kızdım ne biçim şey bu diye. Doğal olarak bir daha düşünmedim ta ki aradan 2 ay geçip kabusum gerçek olana kadar. Hayatımın ilk ve en büyük şoku 9 sene geçti rüyayı bile hatırlıyorum.
Haberci rüya neymiş öğrendim malesef.

Arkadaşımın anlattığı rüyanın gerçeğine şahit oldum. Dedim ya çok karışık.

Neyse konu ekseninden kaymadan susuyorum :44:

Ayy tuylerim diken diken oldu...

Ben de daha dün gördüm rüyamda.
Ama aklım derslere takılı bu bir kaç gündür, ondan içim sıkıldı herhalde dedim.
Rüyalara yorum yapmamak, hayra yormak lazım derler.

Hayır olsun.

Ay canım şimdiye kadar gördüğüm rüyaların yorumlarını yazsam şuan ölmüş olmam gerekiyordu.
Hiç korkmaz gönlünü ferah tut.

canım rüya tabiri eskidendi bu işin ehilleri vardı hz. yusuf zamanında ama şimdikilere inanma hemde kötü rüya görürsen uyanınca sol omzuna üç kere tükükrüceksin hadis var böyle ayrıca rüyanı kim neye yorarsa o çıkar o yüzden rüyanı buraya yazmasaydın keşke kötü bir rüya gördüğünde kimseye anlatma birdaha bunlar çok önemli konular dua et canım dua insanın kaderine yön verir ayrıca hiç de endişelenme hayırlara çıkar inşallah

hayır olsun inşallah. Bende teroristler gördüm dün gece rüyamda. Şu sıralar gündemi takip etmediğim halde acayip şeyler gördüm sürekli kaçıyorduk yerler hep ateşti, bana bir şey olmadı ama eşim ateşe bastı, teroristler üzerinde ay-yıldız olan takı vb. şeyler takmamız için tehdit ediyorlar falan biz şaşırıyoruz. hala etkisindeyim hayırlara vesile olsun diyorum.

rüyala bilinçaltı oluşumudur, anlam yüklemek çok yersiz bence. rüyanda daha evvelden görmüş olduğun şeyleri görürsün, illa düşünmen gerekmez başka bi zamanda ufacık bir şey görmüş olman bile yeterlidir. bilincin yeni yüzler oluşturamaz, yeni mekanlar oluşturamaz illa ki daha önceden görmüş olman lazım, daha önce hiç görmediğini sandığın kişiler de görürsün mesela ama onları da çarşıda pazarda illa ki görmüşsündür ama dikkatli bakmamışsındır bilincin o görüntüyü kaydeder ve rüyanda görürsün. burdan yola çık ve boşa kendini strese sokma.

Canım şu an hicri olarak Şaban ayındayız rüyalar günün hangi saatinde görüldüğünden tut hangi ay ve günde görüldüğüne kadar önemlidir aslında rüya tabirlerinde bulduğum ibareyi aynen yazıyorum. Şaban ayında görülen rüya hayra işaret ederse, ayıptan beri olur ve hayrı çoğalır. Eğer şer olursa, gecikir ve doğru çıkmaz.

Back
X