- Konu Sahibi cikolatakizzz
Kızlar kafama cok takilmasaydi konu acmazdim . Dun gece mübarek bir geceydi biliyorsunuz dini icerigine girmeyeyim. Neyse duamizi edip yattik esimle. Gece rüyamda birlikte calistigim abiyi ve esimi gördüm. Terör bolgesindeyiz şırnak tayiz. Esim beni aradi seni desifre etmisler dedi
( bide asil kafama takilan heryerde lapa lapa kar yagiyordu. Araclar yolu acmaya ugrasiyordu ama ben yolda yanimda o abiyle yürüyordum . Sabah uyaninca tabirlere baktim . Bakmaz olaydim
((
""""Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır. Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir. Rüyada kar görmek rizk ile yorumlanir. Rüyada karin üzerinde yürüdügünü görmek, beklemedigi bir yerden bir menfaat görecegine delildir r. Karin mevsimsiz görülmesi, soguk algınlığı hastalıklara, felce ve müzmin hastaliklara, bazen de yolculugun ertelenmesine, yolcu ve kiracilarin kazanç ve menfaatlarinin mümkün olmamalarina delalettir."""
Simdi Allah korusun benim basima felaket felc filan mi gelecek
(((((

""""Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır. Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir. Rüyada kar görmek rizk ile yorumlanir. Rüyada karin üzerinde yürüdügünü görmek, beklemedigi bir yerden bir menfaat görecegine delildir r. Karin mevsimsiz görülmesi, soguk algınlığı hastalıklara, felce ve müzmin hastaliklara, bazen de yolculugun ertelenmesine, yolcu ve kiracilarin kazanç ve menfaatlarinin mümkün olmamalarina delalettir."""
Simdi Allah korusun benim basima felaket felc filan mi gelecek