- Konu Sahibi cikolatakizzz
Bunu aklimda tutacagim canım. Demekki uc kere tukurucem bundan sonra sol omzuma.canım rüya tabiri eskidendi bu işin ehilleri vardı hz. yusuf zamanında ama şimdikilere inanma hemde kötü rüya görürsen uyanınca sol omzuna üç kere tükükrüceksin hadis var böyle ayrıca rüyanı kim neye yorarsa o çıkar o yüzden rüyanı buraya yazmasaydın keşke kötü bir rüya gördüğünde kimseye anlatma birdaha bunlar çok önemli konular dua et canım dua insanın kaderine yön verir ayrıca hiç de endişelenme hayırlara çıkar inşallah
Evet eskiden bunun ehilleri varmış cok iyi anlayan. Artık sadece internet te sitelerden bakabiliyoruz iste.
Hayirlara vesile olsun canim ruyalarimiz.hayır olsun inşallah. Bende teroristler gördüm dün gece rüyamda. Şu sıralar gündemi takip etmediğim halde acayip şeyler gördüm sürekli kaçıyorduk yerler hep ateşti, bana bir şey olmadı ama eşim ateşe bastı, teroristler üzerinde ay-yıldız olan takı vb. şeyler takmamız için tehdit ediyorlar falan biz şaşırıyoruz. hala etkisindeyim hayırlara vesile olsun diyorum.
Korkma bol bol dua edelim. Bisey olmaz iyi olur ins
rüyala bilinçaltı oluşumudur, anlam yüklemek çok yersiz bence. rüyanda daha evvelden görmüş olduğun şeyleri görürsün, illa düşünmen gerekmez başka bi zamanda ufacık bir şey görmüş olman bile yeterlidir. bilincin yeni yüzler oluşturamaz, yeni mekanlar oluşturamaz illa ki daha önceden görmüş olman lazım, daha önce hiç görmediğini sandığın kişiler de görürsün mesela ama onları da çarşıda pazarda illa ki görmüşsündür ama dikkatli bakmamışsındır bilincin o görüntüyü kaydeder ve rüyanda görürsün. burdan yola çık ve boşa kendini strese sokma.
COk faydali bilgiler vermissin mantikli geliyorbana da. Ama iste o sitede yazanlari okuyunca biraz bozuluyor insan.. hayırlara vesile olur inşallah iyi olur..
Cok tesekkurler.