Rüya Yorumları Rüyalar rüyalar

Umberlee

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
8.849
15.649
823
Hanımlar aranızda rüya yorumlayabileniniz var mı ki?
Hayrdır inşallah kuzenim bir rüya görmüş. Paralı sitelere dalmak üzere, yedi beynimi sabahtan beri.
Dur kk ya soralım sonra dedim.

Bizimki birine aşık ama açılamadı çocuğa onun da ilgisi var gibi ama ilerleme yok.
Rüyasında kendisini geniş bir alanda boş boş dolaşırken görmüş. Bir anda ortamda masalar belirmiş ve kızenim o masalarda oturan herkesle (ayrı ayrı masalarına giderek) konuşmaya başlamış. Çocuk bunu görünce arabasından kocaman bir şemsiye alıp peşine koşmuş. Hangi masaya otursa yanına gelip şemsiyeyi açıyormuş başında.
Rüya bu
Sabahtan beri kırk kişiye anlattı var mı sağlam yorum yapabilecek biri.
(20 yaşında kuzenim güzel bir yorum yapıverin)

Hava yağmurlu muymuş? Çocuk ona destek çıkacak koruyacak kollayacak sanki

Allah hayra cikarsin

Hava yağmurlu muymuş? Çocuk ona destek çıkacak koruyacak kollayacak sanki

Allah hayra cikarsin

Amin
Yok açıkmış hava
(Bir de bu detayı soktuk aklına)

Bana da bir koruma sakınma var gibi geldi. Sevdiği için mi koruyavak beni yoksa kendisi kötü biri de beni kendinden mi koruyor diyor. Ne olacak bu gençliğin hali :KK50:

Öyle olsa elini tuttuğumu görürüm niye şemsiyeyle peşimde koşsun diyor.
Alt tarafi ruya.
Bence kuzeniniz evlenecegin adam bu olacak falan gibi yorum istiyor.
Bu kadar kaptirmasin bence kendini.
Lisedeyken gorup cok etkilenmistim ergen aklimla ne anlamlar yuklemistim. Cocuk ellerime beyaz guvercin koyuyordu birlikte ucuruyorduk sonuc ne oldu hicbir sey.:KK48:

Kuzenini mantığa davet ediyorum :KK53:

Alt tarafi ruya.
Bence kuzeniniz evlenecegin adam bu olacak falan gibi yorum istiyor.
Bu kadar kaptirmasin bence kendini.
Lisedeyken gorup cok etkilenmistim ergen aklimla ne anlamlar yuklemistim. Cocuk ellerime beyaz guvercin koyuyordu birlikte ucuruyorduk sonuc ne oldu hicbir sey.:KK48:

Yaşı küçük henüz mantığa davet edemiyorum. Etsem de gelmez.

Güzel rüyaymış aslında. Çıksa iyiymiş.

Bilinçaltı bizim düşüncelerimiz gibi düz işlemez. Sembolleri vardır. Bunu çözmek kolay iş değil. Hani demiş ya elini tutardım öyle olsa diye, rüyalar öyle çalışmıyor işte :) Zaten her rüyayı aynı yorumlamak mümkün değil. Şemsiye ona ne ifade ediyor mesela bu önemli. Bana da çok düşünmekten görmüş gibi geldi ama hayat bu belli olmaz. Umarım mutlu olur.

Yaşı küçük henüz mantığa davet edemiyorum. Etsem de gelmez.

Güzel rüyaymış aslında. Çıksa iyiymiş.
Iyi ki cikmamis diyorum:KK45:
Guvercin ucuracak daha iyi adayim var:KK53:

Bence o da acele etmesin daha kimler cikar karsisina semsiye acacak :KK45:

Bilinçaltı bizim düşüncelerimiz gibi düz işlemez. Sembolleri vardır. Bunu çözmek kolay iş değil. Hani demiş ya elini tutardım öyle olsa diye, rüyalar öyle çalışmıyor işte :) Zaten her rüyayı aynı yorumlamak mümkün değil. Şemsiye ona ne ifade ediyor mesela bu önemli. Bana da çok düşünmekten görmüş gibi geldi ama hayat bu belli olmaz. Umarım mutlu olur.

Çok teşekkür ederim
Herkes hepimiz mutlu oluruz inşallah.
Şemsiyenin olayı belli koruyucu
Ama kimi neden koruduğu muamma :halay:

alt tarafı rüya...
ayan olan briyse ancak önem taşır rüyalarr rüyalarrr

Back
X