Rüya Yorumları Ruyalari yorumlayan arkadaslar bi bakin 🤗

Semos

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.920
8.710
158
41
Merhaba arkadaslar ben yaklasik 10haftalik hamileyim ve hamile oldugumdan berli riyalarima kiz cocugu giriyo ben benm deil diye almiyorum istemiyorum eve sokmuyorum ama o kiz cocugu napip edip benim evime giriyo oncedende gprurdum hamile olmadan oncede kiz cocugu ve her kiz cocugu gordugumde basima bir is gelirdi veyada cok kotu bi olay olurdu hayatimda ama simdi herhangi bise olmuyo sadece kiz cocugu evime girmek istediginde istemirm zorla evime giriyo sizce nedir bu ruyanin anlami 1 kere deil bi kac kez gordum bole biz kiz cocuk olcak diye yorumluyoruz bazilarida tam tersi erkedir diyolar ama bilemedik

Genelde
Kızsa erkek
Erkekse kız olur derler.
Ama bazılarının rüyası ne gördüyse o çıkar.
Sizin rüyalarınız nasıl çıkar ya da çıkar mı?

Genelde
Kızsa erkek
Erkekse kız olur derler.
Ama bazılarının rüyası ne gördüyse o çıkar.
Sizin rüyalarınız nasıl çıkar ya da çıkar mı?
Normalde ruyalarim cikiyo cok deyisik ruya gordummu oluyo mesela hamile kalmadan once duru derede yuruyodum anneme doru kucagomda cocukla aradan 10gun gecdi hamile oldugumu orendim ve kiz cocugu her gormemde hayatimla ilgili kotu bise olurdu bu sefer bise olmadi

İnşaAllah gönlündeki olsun tatlım Rüyanı istediğine yor..

Genelde kiz çocuğu iyidir erkek çocuk sıkıntıdır.. kiz gördüğünüzde başınıza kötü birşey gelmesi o gördüğünüz rüyanın nasıl ve ne sekil olduğuna bağlı bence..bunu kiz gördüğünüz için olmasına bağlamayın..

Kız bebek geliyor olabilir ama siz bence çok iyi bir şeyi redd ediyorsunuz farkında değilsiniz belki zorla girmek istiyor ama siz istemiyorsunuz... bence bir düşünün onunuzdeki günlerde istemediğiniz birşey yada kabul etmek istemediğiniz bir durum oldumu belkide olacak ama siz istemiyorsunuz.. Allah bilir elbette ama kiz gormek iyidir hernekadar aksi soylensede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…