Rüya Yorumları Rüyalarım başladı yine..

Dogalkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
42
20
88
Rüyamda eski eşimi gördüm komşuymuşuz onlarla dipdibe evlerde oturuyoruz sonra bunlar düğün yapıyorlar. Ben de evde yalnızım herkes bizim eve bakıyor ben nerdeyim diye. Ben perdeleri kapatıyorum bazı kadınlar beni görüyorlar kıs kıs gülüyorlar ben de eski eşimi arıyorum perdenin arkasından o damat olmuş ama etrafı süpürüyor üstü başı kir içinde ablası annesi babası hepsi bi telaş içinde yüzleri sirke satıyor. Sonra ben aşağı inip gelin arabasının süslerini söküyorum sonra da karşıda bi göl var arabayı oraya itip oh olsun diye gülüyorum böylece uyandım.Hayır Olsun dedim, etkilendim biraz.

7 ay oldu ayrılalı. son günlerde gerçekten depresyona girdiğimi düşünüyorum yalnızlıktan bunaldım ama onu düşünmüyorum ondan ve ailesinden kurtulduğum için şükrediyorum.

Arada aklıma geliyor arkadaşlarım evli mutlu hatta 2 tane çocuğu olan bile var ama ben bu yaşta ayrıldım dul diyorlardır arkamdan umrumda değil ama ben mutsuzum yalnızım herkes mutlu keyfi yerinde

Hayır olsun inşallah.
Ruyanı yorumlamaya çalıştım kendimce : iyi rüya, önce perdeleri kapatmışsın sonra da dişarı çıkmışsın. . Dışarı çıkmak güzel bir şey.

Arada aklıma geliyor arkadaşlarım evli mutlu hatta 2 tane çocuğu olan bile var ama ben bu yaşta ayrıldım dul diyorlardır arkamdan umrumda değil ama ben mutsuzum yalnızım herkes mutlu keyfi yerinde
Deme öyle. Bakarsın karşına adam gibi adam çıkar.
Sakın kendini mutsuz hiss etme.
Hiss etdiklerın belki de boşlugun etkisindendir.
İyi şeyler düşün, at olumsuz düşünceleri kafandan. Rabbim sonunuzu hayır etsin inşallah

Amin Allah razı olsun. Evet çok yalnız olduğum için böyle hissediyorum farkındayım ama işte arada böyle bi boşluğa umutsuzluğa düşüyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…