- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
.........................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başkasının hıncını başkasından almak kötü bir şey bence. belkide o erkek sizi sevdi değer verdi hayaller kurdu bilemezsiniz. vicdan azabı çekiyor olabilirmisiniz acaba..
Ölmemiştir umarım çocuk hemen bulup iyimi değilmi kontrol et derim , halen iyiyse sorun yok
Sen cocugu goruyor musun pekı karsılasıyor musunuz yanı ?
Beni çok sevdiğini biliyorum, hatta aylarca gizli gizli sevmiş..
Vicdan azabı mı değil mi bilmiyorum.. Seneler geçti üzerinden hatta şuan kız arkadaşı var sanırım..
Bende ondan sonra başkalarından hoşlandım yıllardır aklıma bile gelmiyordu..
Ne olduysa birden bire oldu. 3 gün önce kafamda bile yokken rüya gördüm ve her gece aynı rüya aynı bakış..
Ben mı anlamadım ?
En son 2 sene once gorusmussunuz , faceden bakıyorsun , yasadıgını bılıyorsun ... Sonra da nıye ruyalarıma gırıyor dıyorsun ...
Enteresan![]()
ilginç aslında her gece aynı kişiyi ve aynı rüyaya görmek ulaşıp halini hatrını sorun diycem ama kız arkadaşı varmış. bu sefer oda yanlış anlayıp aklı karışabilir sizide gerçekten sevdiyse..
Aslına bakarsan o kadar onemlı bırsey yok bılınc altı ıle alakalı bır durum gecıcıdır ama dusunmeye devam edersen yanı ''Acaba bugun de gorecek mıyım?'' dıyerek uyursan tabıı gorursun ...
Ben cogu zaman cok uzun zamandır gormedıgım bırınden bahsedınce o gece ruyamda gorurum mesela ...
Takılma boyle seyleree ...
Haklısın canım..
Umarım en kısa sürede biter bu çile.
Her gün aynı vicdan azabını tekrar tekrar yaşıyorum resmen..
bu tür rüyalar mesaj rüyasıymış size mesaj veriyomuş üşenmedim baktım netten ama ne mesajı orasını bilemem onuda sen yorumla. yada unut gitsin belki sürekli düşündüğün için tekrarlayıp duruyodur.
Canım teşekkür ederim üşenmeyip araştırdığın için..
İşte canım asıl mesele hiç aklımda olmadığı bir anda, üzerinden yıllar insanlar geçmişken birden bire böyle rüyalar görmem..
Eğer devam ederse başka birisine sordurtacağım durumunu. Benim sormam her türlü yakışık olmaz. Kız arkadaşı olsun olmasın..
Sanırım böylesi daha mantıklı..![]()