Rüyalarım

sordur bence ben akrep burcuyum böyle entrasan konulara bayılırım hiç üşünmem. belkide tekrar biraraya gelirisiniz bellimi olur. kader kısmet kız arkadaşı yoksa sende iletişime geçebilirsin zamanında hissetmediğin onu görünce gerçekleşebilir. bellikide mesaj budur ben hemen yazdım senaryoyu:52:

Hahahaha canım gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsünn :))
Ben de normalde hiç inanmam bu tarz şeylere ama insanın başına gelince inanıyor..:31:
Yok canım ya, üzerinden çok zaman geçti. Defalarca reddettimi gururunu kırdım.. Bu saatten sonra olacağına ihtimal dahi vermiyorum ben.

Hahahaha canım gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsünn :))
Ben de normalde hiç inanmam bu tarz şeylere ama insanın başına gelince inanıyor..:31:
Yok canım ya, üzerinden çok zaman geçti. Defalarca reddettimi gururunu kırdım.. Bu saatten sonra olacağına ihtimal dahi vermiyorum ben.

amin canım sen baştan sordur sonrasınada bakarsın dediğim aklının bir köşesinde kalsın bu işler belli olmaz hiçbirşeye kesin dememek lazım öğrenince burda paylaş olup biteni sakın unutma hakkında hayırlısı:46:

amin canım sen baştan sordur sonrasınada bakarsın dediğim aklının bir köşesinde kalsın bu işler belli olmaz hiçbirşeye kesin dememek lazım öğrenince burda paylaş olup biteni sakın unutma hakkında hayırlısı:46:

Sana mesaj atarım canım özelden merak etme.. :1:
Sabah ilk işim sordurmak olacak.. :34:
Hepimizin hakkında hayırlısı canım:16:

belki çocuk hala düşünüyordur seni . belki aklı kalmıştır . rüyalar baze işaret edici oluyor . mesela ben eski erkek arkadaşımın evlendiğini gördüm rüyamda bir gün sonra evlilik haberini aldım . oluyor yani böyle şeyler . takılmamak lazım .

Ortada hiçbir sebep yokken ulu orta amacım kafa dağıtmaktı denir mi?
Aynı şey sana yapılsaydı ne hissederdin, eminim içinden affedemezdin onu uzun süre belkide hiç
Adam belliki sevmiş etmiş
Bazen sevene değilde sevmeyene kıymet veriyoruz biz kadınlar olan gariplere oluyor
Onu bul ve kendini affettirmeyi dene bir nevi kul hakkı bu helallik al bu dünyada kolay, hesaplar ahirete kalmasın:34:

Back
X