Ruyalarimdan cikin artik !

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar, su an guzel giden bir iliskim.. bu konuda SIKINTIM yok sukur.. ama gelin gorunki ben ilk esten ayrilali 6 sene oldu nerdeyse.. hala ruyalarima girerler.. biktim usandim.. hele o igrenc annesini gormekten gina geldi artik.. bu gecede daha farkli birsey gordum.. zamaninda eski es bana demiski ben imam nikahiyla evlendim, babam iki evli bende babamin ogluyum, hatta senin almis oldugun yatak odasinda yatiyoruz demisti.. ve bu gece benimle bosanmadan o cocuk peydahladigi kisiyi gordum eger oysa tabikide.. ben hickira hickira agliyorum ruyamda, o ise yuzume bakip hala guluyor.. karman karisik bir ruyaydi.. ve yil olmus 2017 o kadar aci, SIKINTI cektirdiler bana hala bana olan tazminatlar, birikmis nafakalar odenmiyor.. acaba diyorum bu insan kilikli seytanlar bir gun bana cektirdiklerinin karsiligini goreceklermi !!! Ruyalarimdan defolup gitsinler istiyorum ...

Travma sonrası stres bozuklugu gibi çok etkilenmişsiniz bu yüzden sürekli ruyalarınızda.
Bilinç altinızda hala o zamanları düsünüp icten içe kızıyorr ve tekrar o gunlerin gelmesinden korkuyor olabilirsiniz.

Evet cnm.. sana harfiyen katiliyorum..

hırısını cıkartmamamışsında bilinç altında da bu yer etmiş tabii haliyle. yaşananlar filan zor olmuş belli ki.
zamanla atlatırsın.
yalnız o tazminatları ve nafakaları sen onlara ödetsen ? mahkeme gidip başvursan cok da güzel olur.

Avukat bisey yapmiyor artik.. parasini aldi cekildi kosesine.. sevgilimde bosver nafaka tazminat lafini acma bir daha diyor.. basina bela olurlar diyor.. belasini elbet bulur diyor.. o degilde beni eskiler hem maddi hem manevi acidan cok somurduler.. baska avukatla gorussem yine bir suru islem olacak..

Bir uzmana gitmeyi denediniz mi? Gec bile kalmissiniz da.

Bir uzmana gitmeyi denediniz mi? Gec bile kalmissiniz da.
Gittim cnm bosanma asamasindayken gittim.. hemde defalarca.. bu sureci saglikli bir sekilde atlatmak icin ve atlattim sukurler olsun.. ama hala ruyalarima giriyorlar pislikler..

Öncelikle icraya ver nafakaların için.Allah büyük yarına kalırda yanına kalmaz demişler.ben ah alma olayına çok inanırım elbet onlardanda çıkar.nafakanı falan alamadığın için hırslanıyorsun galiba rüyalarına ondan giriyor olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…