ruyalarimin etkisinden cikamiyorum

nazlma

İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
5.036
3.375
373
Selam herkese kizlar . benim sorunum ruyalarmdan asiri derecede etkilenmem ve gunluk hayatima yansitmam.en cokta esim konusunda.mesela ruyada onu kotu gorunce yani kavga ettigimizi filan kalktigimda ona karsi asabi oluyorum sanki gerçekten yapmis gibi.1 saat filan bu böyle suruyor.bu gece cok kotu bir ruya gordum esimle ilgili.ve esim uyurken tokat atmisim ona.ama ben hatirlamiyorum.nasil olur bu.adam yerinden firladi noluyo ya diye.sizede böyle oluyormu.nasil yapmam lazim ki takmiyim gorduklerime.her sefer olmuyor ama ayda 1 oluyor mutlaka

Eşimle alakalı gördüğümde ben esprisini yapar takılırım beraber güler geçeriz..Psikologa git bence hiç normal değil

Hayir bana olmuyor. Bence en kisa surede psikologa gitmelisiniz, cok normal bir durum degil bu.

Bazi psikolojik rahatsizliklarin isareti olabilir..eşinizle ilgili kötü br aniniz bi korkunuzda olabilir,psikologa gidin bi aciklamasi vardir..biz bu konuda ailece biraz sikıntiliyiz kuzenim rahatsiz geciktirmeyin en azindan ne oldugunu ogrenmis olursunuz..

Bir arkadaşımın sevgilisinde böyle problem vardi . Rüyasında bi kızla biseyler yapmis arkadasima ben o kizdan cok hoslandim ayrilalim demisti bence bu durum patolojik

Oylemii gercekten.korktum simdiya
Korkacak birşey yok canım rüya ile gerçeği biraz birbirine karıştırıyorsun belli ki
Bir uzman görüşüyle bu durumu rahatlıkla aşabilirsin bence

Hayir esimle ilgili bir sorunum yok.mutluyuz.arada bir tabiiki takistimiz oluyor.

Korkacak birşey yok canım rüya ile gerçeği biraz birbirine karıştırıyorsun belli ki
Bir uzman görüşüyle bu durumu rahatlıkla aşabilirsin bence
Rahatladım simdi biraz.cok sagol canim

Benim eşim de her gece bana vurur ama uykusunda rüyanın etkisi mi onunkide acaba.uyanınca da hiç bişey hatırlamaz.

Benim eşim de her gece bana vurur ama uykusunda rüyanın etkisi mi onunkide acaba.uyanınca da hiç bişey hatırlamaz.
Oluyordur belkide .Ben hic vurmam.bu ilk defa oldu . genelde kotu ruya gorunce uyandikdan 1 saat filan sonra moralim duzeliyor.

Rüyalarınızı alt bilincinize imzasını atıyorsunuz.. Yani olacağı yoksa bile, haberci değilse bile siz onu çekmeyi başarıyorsunuz.. İnsan beyni garip ve karmaşıktır.. Gereksiz ve kötü olanları düşünmeyin.. Haberci rüya ise zaten onu bir kaç kez aynısını yada yakınını görürsünüz, yani günlük farazi olmazlar.. O yüzden her rüyaya kafanızı yormamaya dikkat edin..
Bu arada günlük farazi düşüncelerden uzaklaşın..

Esim ciddiye almadi bunu.hepimiz kotu ruya gorunce bazen sesli aglariz,guzel ruya goruncede bazen guleriz dedi.buda oyle birsey ona gore.
Ama tabii kotu ruyadan uyandikdan sora moralimde kotu oluyor her sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…